Video eğitimi: “Ölmek İçin 7 Gün”ü en iyi şekilde kurun ve hayatta kalın

Leila

Global Mod
Global Mod
Çirkin zombiler, köpekler, kurtlar ve ayılar – “Ölmek İçin 7 Gün”deki tehlikeler çoktur. Açlık, susuzluk veya bir enfeksiyon da kıyamet sonrası yaşamı hızla sonlandırabilir. “7 Days To Die” eğitim videomuzun 1. bölümünde, c’t editörü Rudolf Opitz, oyunun ilk gününde size yardımcı olacak ipuçları veriyor.


Pek çok yeni özellik


Aralık 2018’de piyasaya sürülen Alpha 17 ile The FunPimps’in geliştiricileri çıtayı yükselttiler ve oyuna birçok yeni özellik eklediler. 120’den fazla yeni “İlgi Çekici Nokta” eklendi, yer altı geçitleri olan devasa binalar ve bir sürü gizli ganimet size sıkılma şansı vermeyecek. Her birini keşfetmek küçük bir arayış gibidir.

Kapsamlı yaratılış, kıyamet sonrası ile başa çıkmayı kolaylaştıran silahlar, yiyecekler ve araçlar sağlar. Yalnızca oyun ilerledikçe ek becerilerin kilidini açarsınız. Dikkatlice tasarlanmış standart Navezgane haritasına ek olarak, çeşitlilik sağlayan rastgele oluşturulmuş herhangi bir sayıda yeni harita başlatılabilir.

Performans düşüşlerinden kaçının


Oyunun kendisi kadar karmaşık ve heyecan verici: “Alpha” adı yetersiz bir ifade olsa bile, birçok yönden “7 Days To Die”ın hala erken erişim aşamasında olduğu söylenebilir. Özellikle performans genellikle arzulanan çok şey bırakır. Neyse ki, kare hızları çok düşerse, daha fazlasını elde etmek için ayarlarda ince ayar yapabilirsiniz. Doğru olanları bulursanız, grafikler erken erişimde bile harika görünüyor. 7 Days To Di eğitimimizin 00. bölümünde, ayarlamaların nerelerde anlamlı olup nerelerde anlamsız olduğunu gösteriyoruz.


Önerilen editoryal içerik



İzninizle, buraya harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) yüklenecek.



Her zaman YouTube videoları yükleyin

YouTube videosunu şimdi yükleyin



Daha fazla oyun eğlencesi için doğru grafik ayarları A17 | Ölmek için 7 gün #00




Ölmek İçin 7 Gün eğitimimizin ek bölümleri her Perşembe c’t-zockt YouTube kanalında yayınlanmaktadır.


“7 Days To Die”, Steam’de Linux, macOS ve Windows için yaklaşık 23 Euro karşılığında edinilebilir. Satın alma, tamamlanana kadar gelecekteki tüm sürümleri içerir.


(lmd)



Haberin Sonu