Trabzonspor’da Visca sevinci! Dönüş tarihi muhakkak oldu

DeSouza

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’de Dünya Kupası ortasına 23 puanla yedinci sırada giren Trabzonspor’da devre ortası çalışmaları başladı.
İkinci yarıya tezli bir biçimde girmeye hazırlanan Karadeniz temsilcisinde Edin Visca sevinci yaşanıyor.
Ligin ikinci haftasındaki Atakaş Hatayspor ile oynanan maçta kolu kırılan ve o günden daha sonra alanlardan uzak kalan Boşnak yıldız tam manasıyla ekiple çalışmalara başladı. Son olarak kolundaki ateli de çıkaran Visca’nın idmanlardaki hırsı, istekli tutumu ve fit manzarasının dikkat çektiği belirtiliyor.
Teknik grubun geri dönüşünü sabırsızlıkla beklediği 32 yaşındaki futbolcunun, grup izindeyken de çalışmalarını devam ettirdiği ve eksiklerini gidererek, ekip arkadaşlarıyla tıpkı düzeye gelmeye amaçladığı bildirildi.
Visca’nın ligin 15. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak kritik maçın takımında olması bekleniyor.
Milli ortayı Antalya’da kamp yaparak geçirecek olan Trabzonspor’un bu süreçte en az iki de hazırlık müsabakası oynaması planlanırken, Visca’nın da bu çabalarda forma giyip maç eksiğini üzerinden atması bekleniyor.
Demir Küme Sivasspor’la oynanan ve 4-0 kazanılan Muhteşem Kupa maçında 2 asist yapan 32 yaşındaki oyuncu, ligin birinci haftasındaki İstanbulspor gayretinde de 1 gol pasıyla 3 puanda değerli rol oynamıştı.