RTFM: Öne Çıkanlar | sıcak çevrimiçi

Leila

Global Mod
Global Mod
Şu anda tarihsel araştırma yapmıyorum. 30. yıl kutlamalarımız kapsamında c’t içeren ilginç hikayeler ve makaleler arıyorum. Zaman çizelgesinde bazılarını zaten bulabilirsiniz.

Müzik endüstrisine karşı c’t Haberler Facebook sayfası




4/97



4/97 numarası şimdiye kadarki en kalın c’ idi ve 1155 gram ağırlığındaydı.



Yaklaşık yirmi yıldır c’t’de çalışıyor olmama rağmen, araştırmam sırasında meslektaşlarım arasında ilk kez bazı ilginç hikayeler duydum, örneğin bir Apple basın gezisinde bazen Apple’ın ciddi c’t hava rahatsızlıklarına yol açan son derece kritik makale gibi ( henüz Facebook’ta değil, ama yakında gelecek).

Şu anda geçmişe bakan tek yayıncı ben değilim. Genel yayın yönetmeni Detlef Grell, 16. sayı için 30 yıldan seçilmiş 30 sayı derliyor. Martin Holland, en iyi 1 Nisan şakalarını topluyor. Achim Barczok, c’t’yi kullanma talimatlarını içeren başyazıyı buldu ve ilk sayıya göz attı. Meslektaşların geçmiş c’t hakkında anlatmak zorunda olduğu farklı hikayeleri görmek heyecan verici.

Sizi c’t ile nelerin bağladığını da merak ediyoruz tabii ki: c’t deyince aklınıza hangi yazılar geliyor kendiliğinden? Bunların tarihten eski hikayeler olması gerekmez. Dergimizle hangi deneyimleri ilişkilendiriyorsunuz? Bunları not edin ve e-posta ile [email protected] adresine gönderin. En iyi girişleri burada blogda yayınlayacağız. Achim Barczok’un en iyi hikayeyi gönderene ilk c’nin orijinal bir baskısını alacağı yönündeki teklifi geçerliliğini koruyor.


(Evet)



Haberin Sonu