“Lige hazır değiliz”

DeSouza

New member
Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, ekibinin lige hazır olmadığını söylemiş oldu.
Bulut, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmandan evvel basın mensuplarına, grubun 19 Haziran’da toplandığını, akabinde Bolu ve Düzce’de kamp yaptıklarını hatırlatarak, verimli bir kamp devri geçirdiklerini söz etti.
Yeni dönemin iyi olmasını dileyen Bulut, “Hazırlık maçları epeyce âlâ geçti. Genel manada olumlu diyebilirim. Kazandığımız, kaybettiğimiz maçlar oldu. Kaybettiğimiz maçlarda ne eksiğimiz var bunu net olarak gördük.” diye konuştu.
“Transfer konusunda geç kaldık”
Takıma dahil olan ve ayrılan oyuncuların olduğunu hatırlatan Bulut, şunları kaydetti:
“Yaptığımız transferler oldu. Transfer konusunda geç kaldığımızı söylemiştim. Zira transfer konusu fazlaca hassas. Yeni transferin gruba ve futbolculara ahenk sağlaması gerekiyor. Burada biraz geç kaldığımızı söyleyebiliriz. Buna karşın transfer komitemiz, sportif yöneticimiz ellerinden gelenin en düzgününü yapıyor. Uygun isimler kadromuza katıldı. Lig 10 gün daha sonra başlayacak. Oyuncularımız ligi biliyorlar evet lakin ekibe ve futbolcuların birbirine ahenk sağlaması gerekiyor. Hazırlık açısından da kondisyon açısından da bu süreç birkaç haftamızı alacak.”
“Lige hazır değiliz”
Bulut, son dakikaya kadar gruptan gidecek ve ekibe katılacak oyuncuların olacağını belirtti.
Amaçlarının uygun bir ekip oluşturmak olduğunu söz eden Bulut, şöyleki konuştu:
“Bu sene yeterli bir grup oluşturmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte ekibimize iki yahut üç futbolcu transferi daha gerçekleştirebiliriz lakin bu çabucak hemen kesin değil. Umudumuz da en kısa müddette yeni arkadaşlarımızın ekibe katılması. Mevki olarak düşündüğümüz transferler, atak bölgesine, kenar ve orta alana olabilir. Birtakım mevkilerde eksiklerimiz var. Tam istediğimiz üzere değiliz. Lige hazır mıyız, hazırız desek palavra söylemiş oluruz. Kalite olarak hazır değiliz. Aldığımız yeni oyuncular keşke daha evvel gelmiş olsaydı. Ekip içi çalışmaları birlikte yapmış olsaydık daha farklı bir yerde olabilirdik.”
Hem ekipten gidecek tıpkı vakitte gelecek oyuncuların raporlarını idareye sunduğunu aktaran Bulut, “Hangi mevkilerde futbolcu gereksinimimizin olduğunu açıklamıştım. Bu mevzuda da transfer teşebbüsleri gerçekleşiyor. Biraz geç kalsak da bu alanda bir daha değerli çalışmalar yapılıyor. Ekonomik kaideler da düşünüldüğünde kolay bir şey değil.” tabirlerini kullandı.

Yeni transferler gruba katıldı

Teknik yönetici Erol Bulut idaresinde gerçekleştirilen idman, 1 saat 20 dakika sürdü.
Koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, yenilenme koşusunun akabinde yapılan pas tertipleriyle son buldu.
Antrenmana yeni transferler Abdulkadir Parmak ve Mustafa Eskihellaç da katıldı.