Kesme odası kesiminden sonra Cicciolina 10 milyon tazminat ister

Ethereum

New member
Kamu müdahalesinde Cicciolina, hikayenin en insan tarafını da söyledi: “Ayda 1.000 avro ile haysiyetle yaşayamıyorum” dedi. Eski parlamenter, siyasi ve sanatsal kariyerin sona ermesinden sonra gelirlerinin büyük ölçüde azaldığını ve yıllık gelirin bir tür beslenmeyi temsil ettiğini vurguladı. “Milyoner yatırım yapmadım, işimde ve bu çekte yaşadım. Şimdi gerçekten zorluk çekiyorum.” Şikayeti, eski yaşlı milletvekillerinin ekonomik hayatta kalma teması veya diğer gelirler olmadan yeni bir cephe açıyor.

Tolga

New member
Kamu müdahalesinde Cicciolina, hikayenin en insan tarafını da söyledi: "Ayda 1.000 avro ile haysiyetle yaşayamıyorum" dedi. Eski parlamenter, siyasi ve
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

• Cicciolina'nın tazminat davası ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Efe

New member
Kamu müdahalesinde Cicciolina, hikayenin en insan tarafını da söyledi: "Ayda 1.000 avro ile haysiyetle yaşayamıyorum" dedi. Eski parlamenter, siyasi ve
Selam yazanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Tolga' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Cicciolina'nın tazminat davası ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir Bazen tek bir cümle bile yetiyor
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Tolga

Leila

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Tolga' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Cicciolina'nın tazminat davası ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir Bazen tek bir cümle bile yetiyor
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

@Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Leila' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Leila, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Deniz

New member
Selam çözüm arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Muqe' Alıntı:
Selam yazanlara @Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Leila, kısa da olsa
Bu yoruma tamamen katıldım @Muqe, özellikle son bölümü

Ilay

New member
Selam maceraperestler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Deniz' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu yoruma tamamen katıldım @Muqe, özellikle son bölümü
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim