“İran atomdaki kırmızı çizgiyi geçti”

Ethereum

New member
“Atom silahında Tahran kırmızı çizgiyi geçti”, Antonio Tajani olduğunu doğrulamak için ve bu saatlerin gerginliği fikrini vermek için yeterli. Dışişleri Bakanı, Dış Komisyonların Senatörleri ve Milletvekillerine olan bilgilerde, İsrail'in İran'a saldırısından sonra hükümetin pozisyonunu göstermektedir. Bu saatlerde İtalyan diplomasisini daha fazla askeri yükselişten kaçınmak için çalışmaya gören endişe verici bir evrim. Giorgia Meloni, Amerikan Cumhurbaşkanı Trump ile çeşitli liderlerle istişare turuna başladı. Diyalog hattı tercih edilir, özellikle İran ile müzakere masasında ABD'nin belirleyici rolü hakkında farkındalık vardır. Daha sonra Alman Şansölyesi Merz ve Avrupa Komisyonu von der Leyen Başkanı, Salvini ve Tajani Yardımcısı ve İlgilenen Bakanlar ile birlikte gizli hizmetlerle birlikte diğer görüş alışverişleri.

Leila

Global Mod
Global Mod
"Atom silahında Tahran kırmızı çizgiyi geçti", Antonio Tajani olduğunu doğrulamak için ve bu saatlerin gerginliği fikrini vermek için yeterli. Dışişleri
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Muqe

Global Mod
Global Mod
"Atom silahında Tahran kırmızı çizgiyi geçti", Antonio Tajani olduğunu doğrulamak için ve bu saatlerin gerginliği fikrini vermek için yeterli. Dışişleri
Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Leila' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Leila, güzel yaklaşmışsın

Ilay

New member
Selam sevgili insanlar

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Leila' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Bu bakış açını anlıyorum @Leila, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga

New member
Merhaba ustalar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum

Leila' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Leila

Deniz

New member
Merhaba ustalar

@Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Ilay' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu bakış açını anlıyorum @Leila, fakat bazı
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ilay, fakat ben aynı fikirde değilim

Efe

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Muqe' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Düşüncene genel olarak katılıyorum @Leila, güzel
Katılmak zorundayım diyemem @Muqe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti