c’t kumar (Bölüm 56): 404 Sight, You.Me.Hell, Ydkthof:FotF, Black Bow

Leila

Global Mod
Global Mod




Biraz farklı oyun ipuçları: Bilgisayar dergisinin editörleri iki haftada bir orijinal bağımsız oyunlar, yeni oyun konseptleri ve ücretsiz yazılım ipuçları sunar. orada oynamak yok…







Şık Sonsuz Koşucu”404 Görüntüle” (Windows), oyuncuları net tarafsızlığın önemine yaklaştırmayı amaçlamaktadır. Oyuncu, İnternet sağlayıcısının kısıtlama tehdidinden kaçınmak için renkli ve fütüristik bir labirentten geçmelidir. Unreal Engine 4 sayesinde oyun, hatta iyi görünüyor. ön sürüm 0.9’da ve çalışıyor ancak tamamen hatasız değil.


Çılgın bir tıkla ve tıkla macerasında”Sen.Ben.Cehennem” (Android, iOS, Windows, OS X, Linux, Java), bir erkek ve bir kız kişisel cehennemlerinden kaçmak zorunda. Soyut çizgi roman grafikleri özellikle başarılı. Gerçeküstü motiflere sahip klasik maceraları seven ve İngilizce’den anlayan herkes bunu yapacak. aradıklarını burada bul maliyeti.

Yarısını bilmiyorsun: Babanın Yüzgeçleri” (Windows), South Park’ın silüet grafiklerini sıra sıra balık kafalarıyla birleştiriyor. Bunlar, kaprisli bir yarış oyunu için manzarayı oluşturuyor.

Tarayıcıda flash oyun “Kara Yay” oyuncu ok ve yay ile ava çıkar. Vahşi hayvanların onu duymaması için siyah beyaz yan kaydırma çubuğuna gizlice yaklaşması gerekiyor. Dairesel alanlar, kendi seslerinizin aralığını ve hayvanların işitme aralığını gösterir.

c’t zockt” video konu sayfası olarak da mevcuttur ve Youtube. Ayrıca Steam oyun platformunda “c’t zockt” grubunu kurduk ve aynı isimli küratörlerin listesini denetledik. orijinal oyun fikirleri ve bağımsız başlıklarla.

Heyecan verici bir bağımsız veya ücretsiz oyunla karşılaştınız mı veya kendiniz mi programladınız? Bu yüzden aşağıdaki önerilerinizi bekliyoruz [email protected].


(gider)



Haberin Sonu