c’t gambles: ücretsiz yazılım ve bağımsız oyunlar (19)

Leila

Global Mod
Global Mod




Biraz farklı oyun tüyoları: Her iki haftada bir bilgisayar dergisi editörleri orijinal bağımsız oyunlar, yeni oyun konseptleri ve ücretsiz yazılım ipuçları sunar. orada oynamak yok…







Locomalitos’ta haşarat tuzağı (Windows, Linux, Ouya) Dört oyuncuya kadar dev uzaylı böceklere karşı rekabet edebilir veya diğer oyuncuları sakatlayabilir ve cildinizi kurtarmak için onları böceklere atabilirsiniz.


GİBİ Proleter Ninja X (Tarayıcı) bir seviyedeki tüm kapitalistleri piksel kanına dönüştürmek için yalnızca on saniyeniz var.

Sıra tabanlı taktik oyunda Steven Segal: Ezilmesi zor rehineleri teröristlerden kurtarmak zorundasın – tabii ki sonunda Steven genellikle bunu kendisi yapmak zorunda kalıyor.

İçinde son tango (Windows, Mac OS X, Unity eklentilerine sahip tarayıcı) birkaç ajan yere kızgın bir taban yerleştirip düşen kutulara ve katillere ateş ediyor.

Aceleye kapılmayın: zarif ve hipnotik sonsuz koşucu X bozonu (Windows, Mac OS X, Linux, iOS planlandı) altıgen şeklinde düzenlenmiş bir platformdan diğerine atlarsınız… ta ki düşene kadar.


(TM)



Haberin Sonu