c’t gambles (Bölüm 68): PuniTy, The Hosts, Blood Moon

Leila

Global Mod
Global Mod




Biraz farklı oyun ipuçları: Bilgisayar dergisinin editörleri iki haftada bir orijinal bağımsız oyunlar, yeni oyun konseptleri ve ücretsiz yazılım ipuçları sunar. orada oynamak yok…







Farhan Qureshi’de var “PuniTy – PT Rekreasyon Koridoru” (Windows, OS X, Linux) Konami’nin kullanımdan kaldırılan Silent Hill “PT” demosunu yeniden yarattı. Oynaması ücretsiz oyunda, oyuncu sonsuz bir döngü gibi görünen bir koridordan geçer. Her adımda ince değişiklikleri keşfeder ve böylece bir aile dramının izini sürer. Oureshi web sitesinde gelişmeyi anlatıyor.


Görünmez atıcı “Ev Sahipleri” (Unity tarayıcı, Windows, OS X, Linux) Mesih’in eski oyun ilkesini benimsiyor. Oyuncu, çeşitli muhafızları ele geçirebilen veya vurabilen kırmızı bir şeytan rolünü üstlenir. Bir koridor labirentinden geçerek sonunda bir meleğin hücresine ulaşmalı ve onu öldürmelidir. Ücretsiz tarayıcı oyunu, pürüzsüz animasyonu ve minimalist cel-gölgeli grafikleriyle memnun ediyor.

Oyunda iyi dengelenmiş gizlilik “Kırmızı ay” (Windows) oyuncu güvenlik kameralarından ve ışıklardan kaçınmalıdır. Bunu yapmak için, figürü iki farklı durum arasında geçiş yapar.

“c’t gambles” şu şekilde de mevcuttur: video tema sayfası orada Youtube. Ayrıca Steam oyun platformunda “c’t zockt” grubunu kurduk ve aynı isimli grubu sürdürüyoruz. Küratörün orijinal oyun fikirleri ve bağımsız oyunlar listesi.

Heyecan verici bir bağımsız veya ücretsiz oyunla karşılaştınız mı veya kendiniz mi programladınız? Bu yüzden aşağıdaki önerilerinizi bekliyoruz [email protected].


(gider)



Haberin Sonu