c’t Gambles (Bölüm 58): Lisa & Stellar Smooch

Leila

Global Mod
Global Mod




Biraz farklı oyun ipuçları: Bilgisayar dergisinin editörleri iki haftada bir orijinal bağımsız oyunlar, yeni oyun konseptleri ve ücretsiz yazılım ipuçları sunar. orada oynamak yok…







Kısa ama güzel: “Lisa” (Windows) aynı anda adaşı Lisa’yı ve onun sadık mavi çoban köpeğini kontrol edersiniz: klavyeli kız ve fareli köpek. İkisi birlikte iki koyunu ağıla sürer, bir ayıyı şalgamla besler veya Lisa’yı bir canavara dönüştürür. bir kedi. Oyun, sevgiyle çizilmiş izometrik piksel grafikleri ve dinlendirici fon müziği ile etkiliyor. İki karakteri manzarada yönlendirmek ve çevrelerini keşfetmek çok eğlenceli.


Ücretsiz iOS oyununda “Yıldız öpücüğü“iki uzay sondasını öpüştürmek, yani çarpıştırmakla ilgili. Bu, ikisini birden doğrudan değil, birlikte kontrol edebileceğiniz gerçeğiyle daha da zorlaşıyor. Ancak, gezegenlere ve yıldızlara yaklaşmalarından yararlanırsanız, bir salınım yaparlar. dairesel yörünge , ekrana bir dokunuşla onları doğru anda serbest bırakabilirsiniz, böylece her ikisi de dümdüz devam eder.

“c’t gambles” şu şekilde de mevcuttur: video tema sayfası orada Youtube. Ayrıca Steam oyun platformunda “c’t zockt” grubunu kurduk ve aynı isimli küratörlerin listesini denetledik. orijinal oyun fikirleri ve bağımsız başlıklarla.

Heyecan verici bir bağımsız veya ücretsiz oyunla karşılaştınız mı veya kendiniz mi programladınız? Bu yüzden aşağıdaki önerilerinizi bekliyoruz [email protected].


(gider)



Haberin Sonu