CANLI Gambles: Rust – daha iyi hayatta kalın

Leila

Global Mod
Global Mod
Saf açık dünyada hayatta kalma: Oyuncu bir ada sahilinde çıplak olarak uyanır, tahta için bir taşla ağaç gövdelerini keser ve ilk derme çatma giysiler için kenevir lifleri toplar. Hayatta kalmak kolay değil. Açlıktan ve susuzluktan ölebilirsin, donarak ölebilirsin, sıcaktan ölebilirsin ya da kurtlar ya da ayılar tarafından yenebilirsin. Kıyamet sonrası senaryo ayrıca radyoaktif hasar ve tetikten memnun helikopter pilotlarını da içeriyor.


Ancak, diğer oyuncular oyuncu için en büyük tehlikeyi oluşturur Rust saf bir sunucu oyunudur – tek oyunculu mod veya kampanya yoktur. Çoğu sunucuda oyuncuya karşı oyuncu (PvP) savaşları. Oyuna başlamak istiyorsanız, ya daha nadir PvE sunucularından birini (oyuncuya karşı ortam) aramalısınız ya da kendi sunucunuzu kurmalısınız.


Rust, Tipik Hayatta Kalmaya Başlar: Oyuncu, yalnızca bir taş ve bir meşale ile silahlanmış olarak, vahşi doğada çıplak bir şekilde savaşmalıdır.

Rust, Garry’s Mod’un geliştiricisi ve Facepunch Studios’un kurucusu Garry Newman’ın fikridir. Başlangıçta zombi oyunu DayZ’nin bir yan ürünü olarak planlanan – Rust’ın ilk sürümlerinde hala zombiler vardı – oyun Aralık 2013’te Steam Erken Erişim’de başladı ve çok sayıda iniş ve çıkış yaşadı, çok sayıda hata ve kötü grafik nedeniyle eleştirildi, 2014 Unity’de 5 dönüştürüldü ve 2015 yılında tamamen yeniden tasarlandı.

Bu arada Rust, satılan beş milyondan fazla kopyayla (2017) popüler bir erken erişim oyunu haline geldi. Geçen hafta sonlarında Rust, Steam Early Access’ten ayrıldı. Ancak geliştiriciler oyunu geliştirmeye devam etmek istiyor.

Steam’deki maalesef olağan fiyat artışından sonra, Rust şimdi 32 avroya mal oluyor ve Windows, Linux ve macOS için mevcut. En son güncelleme ile Facepunch Studios, bilgisayar tarafından oluşturulan hayvanların ve rakiplerin (oyuncu olmayan karakterler, NPC’ler) davranışları gibi oyunun bazı ayrıntılarını değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda grafikleri de gözle görülür şekilde iyileştirdi. Saat 17:00’den itibaren c’t-zockt LIVE ekibi, çok sayıda hayatta kalma oyununda elde edilen hayatta kalma stratejilerini Rust’ın güncel versiyonu ile test edecek.


Önerilen editoryal içerik



İzninizle, buraya harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) yüklenecek.



Her zaman YouTube videoları yükleyin

YouTube videosunu şimdi yükleyin



c’t Gambles 17:00’den itibaren CANLI: Rust





(rap)



Haberin Sonu