Beklenen 11’ler | Üstün Lig’de dev randevu!

DeSouza

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 31. haftası dev bir müsabakaya sahne olacak. Trabzonspor ile Beşiktaş, Medical Park Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Dev müsabaka saat 20:30’da başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.
Ligde 70 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor’un 15 puan önünde başkan durumda bulunan ve tepe uğraşında büyük avantaj yakalayan bordo-mavililer, rakibini yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Ligin 30. haftasında Atakaş Hatayspor ile 1-1 birliktee kalan siyah-beyazlılar, 46 puanla 8. sırada yer alıyor.
Valerien Ismael’in birinci maçı
Siyah-beyazlıların Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka, teknik yönetici Valerien Ismael’in yeni mesleğindeki birinci maçı olacak.
Teknik yönetici Başkan Karaveli’nin misyonundan ayrılmasının akabinde siyah-beyazlı ekibin başına geçen Ismael, birinci maçında Trabzonspor’a karşı 3 puan almaya çalışacak.
Trabzonspor alanında 390 gündür yenilmiyor
Trabzonspor, geçen dönemin 29. haftasında 8 Mart’ta Aytemiz Alanyaspor’a 3-1 kaybettiği maçtan itibaren alanında 390 günlük müddette yenilgi yüzü görmedi.
Trabzonspor, kelam konusu müsabakanın akabinde geçen dönem 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 birliktelik elde ederken bu dönem 15 müsabakada ise 11 galibiyet, 4 birliktelik aldı. Bordo-mavililer, bu biçimdece alanındaki son 21 müsabakada 15 galibiyet, 6 birliktelik elde etme başarısı gösterdi.
134. müsabaka
Trabzonspor ile Beşiktaş, 134. defa karşı karşıya gelecek.
Trabzonspor’un 2-0’lık galibiyetiyle 11 Ekim 1973’te başlayan 49 yıllık rekabette, geride kalan 133 resmi müsabakanın 54’ünü Beşiktaş, 47’sini bordo-mavili grup kazandı, 32 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Siyah-beyazlıların 184 golüne, bordo-mavililer 150 golle karşılık verdi.
Sakat ve cezalılar
Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Vitor Hugo, Anders Trondsen, Ahmetcan Kaplan ile cezalı Bruno Peres, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
Beşiktaş’ta ise sakatlıkları geçen Domagoj Vida ile Miralem Pjanic takıma dahil edildi. Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Emirhan İlkhan ve Mert Günok, Trabzon kafilesinde yer almadı.
Siyah-beyazlı grupta kritik maç öncesi Josef de Souza, Cyle Larin, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Welinton Souza ve İtimat Yalçın, sarı kart ceza hududunda bulunuyor. Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 32. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Beklenen 11’ler

Trabzonspor:
Uğurcan | Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz | Siopis | Visca, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme | Cornelius.

Beşiktaş: Ersin | Montero, Welinton, Vida | Rosier, Can, Josef, Umut | Ghezzal, Nkoudou, Batshuayi.