39 Days To Mars: Büyüleyici steampunk macerası

Leila

Global Mod
Global Mod
Steampunk dokunuşlu bu güzel 2D bağımsız macera, parşömene çizilmiş gibi görünüyor. Çay ve çörekler, 39 Days To Mars’ta birçok gizemi çözmek kadar önemlidir.


1876’da Sir Albert Wickes ve Saygıdeğer Clarence Baxter, cılız HMS Fearful ile Mars’a doğru yola çıkmaya karar verdi. Bununla birlikte, kaşifler eğitimli astronotlardan başka her şeydir, bu yüzden iki ilginç İngiliz’i mükemmel demlenmiş çay ve çeşnilerle süslenmiş çöreklerle mutlu etmeniz gerekir. Bu arada, buhar uçağı sürekli olarak parçalanma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Tuhaf 2D co-op macerası en iyi çiftler halinde oynanır, örneğin büyük ekranda bir kumandayla. Ancak klavye ve fare ile de kullanılabilir. Eldeki oyun arkadaşı yoksa yapay zeka kontrollü bir kedi müdahale edebilir. Çoğu bulmacayı çözmek için ikinci bir çift el gerektiğinden, ikisini de aynı anda kontrol etmelisiniz, bir kez klavyeyle ve bir kez de fareyle. Oldukça sıkıcı olabilir.



Sevgiyle tasarlanmış 2D co-op macerası, yapboz arkadaşlarına göre bir şey.


Başarılı kickstarter


“39 Days To Mars”, 2014 yılında bir Kickstarter kampanyasıyla başarıyla finanse edildi. Bu arada oyun, Philip Buchanan tarafından Almanca da dahil olmak üzere çeşitli dillere çevrildi. Ancak bu sadece çizgi romanlar için geçerli, sesler İngilizce olarak kalıyor. Bu iyi bir şey çünkü İngiliz aksanı olmasaydı oyun çok şey kaybederdi.

Çözüm


39 Days To Mars hızlı tempolu bir oyun değil. Dinlendirici bir piyano müziği ile ayarlanmıştır, iki karakter eğlencelidir ve bulmacalar çeşitlidir. Ancak servis biraz garip ve Albert ve Clarence aromalı çörekler ve çay yapmak çok sabır gerektiriyor.


“39 Days To Mars” Linux, macOS ve Windows için Steam’de (12,50 Euro) ve Itch.io’da (15 ABD doları, yaklaşık 13,20 Euro, Steam anahtarı ve indirme) mevcuttur. İncelememiz için Linux sürümünü oynadık. Xbox One ve Nintendo Switch sürümleri üzerinde çalışılıyor.


(lmd)



Haberin Sonu