2019 Yılında Öne Çıkanlar ve 2020 Öngörülerimiz | yukarı bağlantı var 30.8

Leila

Global Mod
Global Mod




Haftalık c’t c’t uplink podcast’i yayında…







Yıl sonu için tam zamanında, c’t uplink ekibi bir kez daha tamamlandı: Fabian Scherschel ve Hannes Czerulla yayınevinden ayrıldılar, ancak ikisi özellikle yıl sonu için Hannover’e döndüler. Bu sefer Merlin Schumacher, Michael Wieczorek, Achim Barczok, Jan-Keno Janssen, Johannes Maurer ve Martin Holland geçen yıldan çok kalabalık bir grupla kendileriyle konuşacak. Ayrıca biz ve okuyucularımız bir kez daha sene başı için tahminlerde bulunma ve geçen seneki tahminleri kontrol etme cesaretini gösteriyoruz.


Ancak ileriye bakmadan önce, güvenlik açığı veya veri ihlali raporlarının yıla bir kez daha hakim olduğu gerçeğinden bahsedelim. Ayrıca, Haberler online ve c’t geçen yıl açıkça ABD hükümetinin Huawei’ye, bilgisayar korsanlarına, FIDO2’ye ve aygıtları hacklemeye ve aynı zamanda oldukça benzer şekilde kilit açmaya yönelik eylemlerini ele aldı. Yeni yıl başlangıcı için tahminlerde bulunmaya başlamadan önce, herkes kısaca (!) 2019’un en sevdiği film, dizi, kitap ve oyununu tanıtabilir.

Bu kez ayrıca mevcut: Jan-Keno Janssen, Hannes Czerulla, Achim Barczok, Fabian Scherschel, Merlin Schumacher, Martin Holland, Johannes Börnsen ve Michael Wieczorek

Tam bölüm 30.8’i dinleyin ve indirin:



c’t 2/2020 kiosklarda, tarayıcıda ve iOS ve Android için c’t uygulamasında mevcuttur.


Podcast’imizin önceki tüm bölümleri www.ct.de/uplink adresinde bulunabilir.


(mho)



ana sayfaya