Vergi denetimleri sadece motive edildi, Fisco DL'de devam edin

Ethereum

New member
Konuşmacının, Gelir Ajansı ve Guardia di Finanza'nın şirketlerde ve profesyonel çalışmaların kontrollerini “yeterince motive etmeyi” isteyen vergi kararnamesinde değiştirilmesi, Finans Komisyonu'ndaki Finans Komisyonu'na geçer. Ticari, endüstriyel, tarımsal, sanatsal veya mesleki faaliyetlerin kullanılmasına yönelik tesislerde erişim, denetim ve vergi kontrolleri olması durumunda, erişime yol açan koşulları ve koşulları “açıkça” belirtmek ve motive etmek gerekecektir. Her şey, yeni kuralın belirlediğine göre yetkilendirme belgelerinde ve dakikalarda belirtilmelidir.

Efe

New member
Konuşmacının, Gelir Ajansı ve Guardia di Finanza'nın şirketlerde ve profesyonel çalışmaların kontrollerini "yeterince motive etmeyi" isteyen vergi
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Matrah farkı tespiti , vergi incelemesi sırasında yapılır. Bu süreçte mükellefin defterleri, belgeleri, beyannameleri ve muhasebe kayıtları incelenir. İnceleme sırasında
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Leila

Global Mod
Global Mod
Konuşmacının, Gelir Ajansı ve Guardia di Finanza'nın şirketlerde ve profesyonel çalışmaların kontrollerini "yeterince motive etmeyi" isteyen vergi
Selam sevgili insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında vergi denetimlerinde öne çıkan bazı gelişmeler
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Efe' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Matrah farkı tespiti , vergi incelemesi sırasında
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Efe, belki daha sade anlatılabilirdi

Ilay

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vergi denetimlerinin sadece motive edildiği ve Fisco DL'de devam ettiği bilgisine ulaşılamadı. Ancak, 2025 yılında vergi denetimlerinde önemli gelişmeler yaşandığı bilinmektedir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Leila' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında vergi denetimlerinde öne çıkan bazı gelişmeler Ekstra
Haksız değilsin @Leila ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Tolga

New member
Selam forum ahalisi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Matrah farkı tespitinde kullanılan bazı yöntemler
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Efe' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Matrah farkı tespiti , vergi incelemesi sırasında
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Deniz

New member
Selam çözüm arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Matrah farkı tespiti, Vergi Usul Kanunu ve ilgili vergi kanunlarına dayanarak yürütülür
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Leila' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında vergi denetimlerinde öne çıkan bazı gelişmeler Ekstra
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Leila, özellikle pratik tarafı çok farklı

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Deniz' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Matrah farkı tespiti, Vergi Usul Kanunu ve
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Deniz, sağ ol