TGCOM24'te Berrino (DYY): "Annelik bir kalkan olamaz: hapishanedeki çocuklar? Sadece gerekirse"

Ethereum

New member
“Dün müdahalemde çok kaotik, çünkü birkaç dakika içinde birkaç temaya değindim ve sürekli olarak kesintiye uğradım, ancak bir yargıçın koşullar olup olmadığını kontrol ettikten sonra hapse girmenizi istedim” bu nedenle, Giovanni Berrino Senatörü, tgcom24'te görüşülen Secutoom'da yapılan Dış Meydan Okuması sırasında yapılan dışsallaştırmalarda açıklanıyor. “Çalmak için çocuğu olan kadınlar bunu yapmaya layık değil” dedi Senatör, çoğunluk ve muhalefet arasındaki Palazzo Madama'daki çatışmayı açtı. “Küçük bir çocuğu olan bir anne otomatik olarak hapishaneye girmeyecektir – Berrino hala açıklığa kavuşturuyor – çubuklu geleneksel hapishaneler olmayan, ancak daha onurlu bir şekilde yaşayabilecekleri veya cümlenin infaz sırasında yaşayabilecekleri yerler olan zayıflatılmış velayetli yapılar var”. Konuşmasının bir pasajında Berrino aslında “bir çocuğun hapishanede, onları bir suça gitmelerini düşünen ebeveynlerle birlikte daha güvenli” olduğunu savunmuştu. “Çocuğun anneden çıkarılması beklenen bir olasılıktır, ancak sadece son bir örnek olarak, çocuklar anneleriyle büyümek zorunda. “Onlarca yıldır bilinen bir fenomen oldu, ancak bugün çok daha alakalı sayılar var. Sophia Loren ile kahramanın hapishaneden kaçınmak için hamile kaldığı ünlü bir filmi bile hatırlıyorum, ancak bu durumda kaçakçılık sigaralarını satmadı, yaşlı veya turistleri soymadı” Sonuç olarak Berrino. “Tekrar ediyorum: Çocuklu anneler için hapishane son şans olmalı, ancak anneliği yasalarla cezalandırılmadığı için 'insan kalkanı' olarak sömürenlerin titizlikle değerlendirilmesi de doğrudur.

Ilay

New member
"Dün müdahalemde çok kaotik, çünkü birkaç dakika içinde birkaç temaya değindim ve sürekli olarak kesintiye uğradım, ancak bir yargıçın koşullar olup
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Deniz

New member
"Dün müdahalemde çok kaotik, çünkü birkaç dakika içinde birkaç temaya değindim ve sürekli olarak kesintiye uğradım, ancak bir yargıçın koşullar olup
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ilay' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ilay

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Deniz' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bazı yerlerde
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Deniz, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Deniz' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bazı yerlerde
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Deniz, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Tolga

New member
Selam fikir üreticileri

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Ilay' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Ilay, yine de takip etmek lazım

Efe

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Tolga' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Ilay, yine
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga