Silvio Berlusconi: Etkileyici bir sevgi, şimdi Forza Italia’yı yeniliyorum

Ethereum

New member




“Zordu ama etrafım profesyonellik ve şefkatle çevriliydi”


“Daha iyiyim. Zordu – Corriere della Sera’ya Forza Italia’nın lideri söyledi -. Diğer zor anlarda olduğu gibi, Tanrı’nın yardımına ve doktorların profesyonelliğine güvendim. Marta (Fascina, ed) kendini aştı.” Eşsiz bir özen ve özveriyle yanımda oldu bu ancak bizi birbirimize bağlayan büyük sevgiyle açıklanabilir.Çocuklarım, abim, arkadaşlarım da her gün çok yakınımda oldular. bir aile gerçekten en önemli şeydir”.


Berlusconi, siyasi müttefiklerine de sevgi dolu sözler sarf etti: “Giorgia Meloni ve Matteo Salvini bana gerçek dostlar gibi yakın oldular. Bu kez de tanımadığım birçok insanın samimi dostluğunu ve şefkatini, hatta bazen dokunaklılığını algıladım. “.


“Merkeze başkanlık etmeye devam edeceğiz”


Berlusconi, hareketinin “yenilenmesine” devam edeceğini açıklayarak, “Gelecek söz konusu olduğunda, yapacak çok şeyimiz var ve ben her zaman olduğu gibi Forza Italia’nın başında bunları yapmaya devam edeceğim” dedi. “kimseyi hurdaya çıkarmadan”, “merkezi koruma” taahhüdüne devam edeceği gibi: “Demokrat Parti’nin giderek sola kayması ve daha doğmadan ölen sözde Üçüncü Kutup’un gerilemesi ile boşluk merkez genişliyor ve Forza Italia sürekli olarak merkeze başkanlık ediyor. Elbette, her zaman yaptığım gibi, Forza Italia’nın kurucusu ve lideri olarak sorumluluklarımı tam olarak yerine getirmeye devam edeceğim”. Ama kimseyi kovalamadan: “Renzi? Sık sık doğru şeyler söylüyor ama orta sahamızı seçerek bunlardan siyasi sonuçlar çıkarmadıkça, Parlamento’da ara sıra yakınlaşmaların ötesine geçemeyiz”.



“İtalyanlar bize büyük güven vermek için geri gelecekler”


Son olarak Berlusconi gelecek konusunda iyimserdi: “Uzlaşma açısından, son yıllarda bana karşı hiçbir yere dayanmayan ve bir dizi beraatla sonuçlanan adli kovuşturmanın etkileriyle cezalandırıldık, ancak bu, imajımızı ciddi şekilde zedeledi. … İtalyanların yavaş yavaş bunu anladıklarına ve bize bir kez daha güveneceklerine inanıyorum”.