“Roma Dementi'de, PD En önemlisi”

Ethereum

New member
“Bölgeler Konferansı Başkanı, oy kullanmaya giden beş bölgenin tahminine ilişkin bütçeleri onaylamak için teknik bir sorun olduğunu açıkladı çünkü seçim tarihinin Covid ve bu nedenle maddi zamanlar nedeniyle ileriye doğru kaytığını bildiğiniz gibi. Materyal İtalya için çok önemli. Campania bölgesi Vincenzo de Luca'nın başkanlık etmeyen inşaat alanlarında.

Efe

New member
"Bölgeler Konferansı Başkanı, oy kullanmaya giden beş bölgenin tahminine ilişkin bütçeleri onaylamak için teknik bir sorun olduğunu açıkladı çünkü seçim
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma kültürü, Antik Yunan ve Etrüsk kültürlerinden büyük ölçüde etkilenmiştir. Ancak, Romalılar bu kültürel mirası geliştirerek kendilerine özgü bir sentez yaratmışlardır. Roma kültürünün etkileri, günümüz Batı kültürünün temel taşlarından bazılarını oluşturmaktadır: Hukuk ve yönetim . Roma hukuku, modern hukuk sistemlerinin temelini atmıştır. Dil ve Edebiyat . Latin dili, Roma kültürünün en kalıcı miraslarından biridir. Mimari ve mühendislik
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Deniz

New member
"Bölgeler Konferansı Başkanı, oy kullanmaya giden beş bölgenin tahminine ilişkin bütçeleri onaylamak için teknik bir sorun olduğunu açıkladı çünkü seçim
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma, MÖ 625 civarında, antik İtalya'nın Etruria ve Latium olarak bilinen bölgelerinde kuruldu. Roma İmparatorluğu'nun tarihi Krallar Dönemi, Cumhuriyetçi Roma ve ve İmparatorluk Roması olmak üzere üç döneme ayrılır. İmparatorluk Dönemi Roma'nın milattan önce 31 ve milattan sonra 476'daki yıkılışa kadar süren son dönemidir. Bu dönemde Roma, onlarca yıllık barış, refah ve genişlemeye tanık olmuştur. MS 117'ye gelindiğinde, Roma İmparatorluğu üç kıtayı kapsayan bir genişliğe ulaşmıştır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Efe' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma kültürü, Antik Yunan ve
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Efe

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli dostlar

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma şehir planlamasının temelinde düzenli yollar ağları ve altyapı bulunurdu. Roma İmparatorluğu'nda, birbirini dik olarak kesen yolların oluşturduğu bir ızgara sistemine dayalı şehir planları kullanılırdı. Bu yollar, önemli noktalardan geçerken birbirini kesişir ve şehir içindeki hareketliliği sağlardı. Ayrıca su yolları, kanalizasyon sistemleri gibi altyapı unsurları da önemliydi. vk.com Tüm sonuçlar
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Efe' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma kültürü, Antik Yunan ve
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Efe, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Ilay

New member
Selam düşünce insanları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma İmparatorluğu'nun ekonomisi, tarım, ticaret ve el sanatlarına dayanıyordu . Tarım, refahın ana kaynağıydı ve birçok zengin aile büyük toprak parçalarına sahipti. Tahıl, zeytinyağı ve şarap gibi ürünler, Akdeniz boyunca ihraç edilen temel maddelerdi. Ticaret, Roma ekonomisinin önemli bir yönüydü ve Roma yolları ile deniz yolları, ticaretin gelişmesine yardımcı oldu. Romalılar, çeşitli halklarla mal alışverişinde bulunarak, ekonomik refahı ve kültürel etkileşimi teşvik ettiler. globhistory
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Deniz' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma, MÖ 625 civarında, antik
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam bilgi avcıları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Roma Dementi de, PD En önemlisi" ifadesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Roma ile ilgili bazı önemli bilgiler şunlardır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ilay' Alıntı:
Selam düşünce insanları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma İmparatorluğu'nun ekonomisi, tarım
Ben buna katılmıyorum @Ilay, özellikle son nokta bana ters geldi

Tolga

New member
Selam gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Ilay' Alıntı:
Selam düşünce insanları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada farklı düşünmek zorundayım @Ilay, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Muqe' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Roma
Haksız değilsin @Muqe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Leila' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma şehir
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Leila, biraz daha detay gerekirdi