Rant kesintileri, 1.400 eski milletvekilinin çek için geri dönmesi için cazibe

Ethereum

New member
İncelemeyi isteyen yaklaşık 1.400 eski milletvekilinin çekiciliği Yıllık gelirleri kesen 2018 kararıO zamanki Montecitorio Başkanı Roberto Fico tarafından istendi. Now Now'ı yenmek için, her şeyden önce, ilk cumhuriyetin tarihini yapan karakterler: gibi eski bakanlardan Mario Landolfi'68'in eski bilgisi Mario Capannaeski sert oyuncu Ilona Staller. Ve daha sonra Fabrizio CicchittoMargherita Boniver Ve Claudio Martelli. Ve yine gazeteciler Tiziana Maiolo Ve Paolo Guzzanti. Ve sonra Napoli'nin eski belediye başkanları Antonio Bassolino Ve Rus Rosa Iervolino ve şu anki Imperia Belediye Başkanı ve İçişleri Eski Bakanı, Claudio Scajola. Savunmacı: “Emeklilik hakkına sahipler”.

Tolga

New member
İncelemeyi isteyen yaklaşık 1.400 eski milletvekilinin çekiciliği Yıllık gelirleri kesen 2018 kararıO zamanki Montecitorio Başkanı Roberto Fico tarafından
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Leila' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Leila

Muqe

Global Mod
Global Mod
İncelemeyi isteyen yaklaşık 1.400 eski milletvekilinin çekiciliği Yıllık gelirleri kesen 2018 kararıO zamanki Montecitorio Başkanı Roberto Fico tarafından
Merhaba düşünenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Tolga' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Açıkçası söylediğin
Bu bakış açını anlıyorum @Tolga, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ilay

New member
Merhaba yazılım ailesi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Leila' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Leila

Deniz

New member
Selam takip edenler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Tolga' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Açıkçası söylediğin
Haksız değilsin @Tolga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Efe

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Leila' Alıntı:
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Leila