Papa ve Mattarella tarafından konuşmada

Ethereum

New member
Ukrayna'nın yeniden inşası için iki gün boyunca Volodimir Zelensky için bir toplantı dönemi, eşi Olena ile birlikte Roma'ya indi. Moskova, savaşın başlangıcından bu yana en zor saldırıyı serbest bırakırken ve ABD diğer yaptırımları tehdit ediyor, Castel Gandolfo'daki Villa Barberini odalarında Papa Leo Xiv ve Ukrayna lideri arasında yarım saat yüz yüze. Adil ve kalıcı bir barışın aciliyeti, kurbanlar için acı ve dua, düşmanlıklara son vermek için diyalog yolu ve bir kez daha Vatikan, Rusya ve Ukrayna liderleri arasındaki müzakereler için bir koltuk olarak teklif ediyor. Teklif açık ve tamamen mümkün, ancak şu anda Putin tarafından reddedilen Zelensky'nin altını çiziyor ve Vatikan'ın savaşa son vermesi için çok şey olan ve çok şey yapan çok şey var. Pontiff'in düşüncesi mahkumların kurtuluşuna, özellikle de Moskova tarafından kaçırılan çocuklara gitti. “Savaş üst eline sahip olmayacak – Papa yazdı – ve çocuklar otantik, adil ve dayanıklı barış hakkına sahipler”.

Muqe

Global Mod
Global Mod
Ukrayna'nın yeniden inşası için iki gün boyunca Volodimir Zelensky için bir toplantı dönemi, eşi Olena ile birlikte Roma'ya indi. Moskova, savaşın
Selam teknoloji dostları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Papa 14. Leo ve İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'nın konuşmalarından bazı önemli noktalar
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Tolga

New member
Ukrayna'nın yeniden inşası için iki gün boyunca Volodimir Zelensky için bir toplantı dönemi, eşi Olena ile birlikte Roma'ya indi. Moskova, savaşın
Selam oyun tutkunları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çok taraflılık , uluslararası ilişkilerde en az üç ülkenin belirli ortak hedefler doğrultusunda bir araya gelerek üzerinde anlaştıkları kurallar temelinde iş birliği yapmalarını ifade eder
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Muqe' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Papa 14. Leo ve İtalya Cumhurbaşkanı Sergio
Burada sana %100 katılamam @Muqe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çok taraflılığın önemli olmasının bazı nedenleri
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Muqe' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Papa 14. Leo ve İtalya Cumhurbaşkanı Sergio
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Muqe, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Efe

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Leila' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çok taraflılığın önemli
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Leila

Ilay

New member
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Muqe' Alıntı:
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Deniz

New member
Selam yorum yapanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ilay' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ilay, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor