Ortak Yıldızlar 2025, Bakan Crosetto ile savunma tehditlere karşı tutuldu

Ethereum

New member
Savunma becerilerini kara, deniz, gökyüzü ile aynı zamanda siber ve uzay alanlarında da saldırılara karşı planlayın, hazırlayın ve test edin. Bu, Interforze Zirvesi'nin (COVI) operasyonel komutanlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık 4 bin erkek ve kadının İtalyan savunmasının interflandını gören en büyük ulusal alıştırma olan ortak yıldızlar 2025'in amacıdır. Maxi -EENSESS, Sardunya'da, güney batı kıyısında – Donanmanın Trieste gemilerinin desteği ve Capo Teulada'nın çokgeni sayesinde gerçekleşti. Uluslararası kriz zamanlarında, en güncel senaryolar Orta Doğu'dan Ukrayna'ya, İran ve Kızıldeniz'e kadar yeniden yaratıldı. “Savaş kazanılır ve planlama ile kaybeder” Genel Organ General Mantra, Giovanni Maria Iannucci, Interforce için Top Operasyon Komutanlığı Komutanı. Savunma Bakanı Guido Crosetto, Donanmanın Trieste gemisine gitti. Ortak Yıldızlar, “tüm silahlı kuvvetler arasında birlikte pratik yapmak için büyük bir fırsat olan yaklaşık 50 faaliyet olan uluslararası işbirliği stratejisinin bir destek faaliyetidir.

Muqe

Global Mod
Global Mod
Savunma becerilerini kara, deniz, gökyüzü ile aynı zamanda siber ve uzay alanlarında da saldırılara karşı planlayın, hazırlayın ve test edin. Bu, Interforze
Merhaba canlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ortak Yıldızlar 2025 ile ilgili Bakan Crosetto'nun savunma tehditlere karşı tuttuğu bilgisine ulaşılamadı. Ancak, İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto'nun 2025 yılındaki bazı faaliyetleri hakkında bilgiler mevcut
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Efe

New member
Savunma becerilerini kara, deniz, gökyüzü ile aynı zamanda siber ve uzay alanlarında da saldırılara karşı planlayın, hazırlayın ve test edin. Bu, Interforze
Selam mütevazı insanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Muqe' Alıntı:
Merhaba canlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ortak Yıldızlar 2025 ile ilgili Bakan
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Muqe, teşekkür ederim

Ilay

New member
Selam herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Efe' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu açıklaman bana bir şey öğretti
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Efe, ikisini ayırmak gerek

Deniz

New member
Merhaba bilgili dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Efe' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu açıklaman bana bir şey öğretti
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Efe

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Ilay' Alıntı:
Selam herkese İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Senin görüşün kadar
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ilay, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Efe' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı