Mussolini'de Riccione “Silindi” vatandaşlığı: Tartışma

Ethereum

New member
“Tarihi iptal etmek değil, Mussolini ile zıt ve uyumsuz olan onurla karşılaştırıldığında maksimum geri dönme” sorunudur. Bu sözlerle, Riccione Daniela Angelini Belediye Başkanı PD, 1923'te Benito Mussolini ve Aldo Oviglio'ya verilen fahri vatandaşlığın iptalini ilan etti. Karar, Belediye Meclisi tarafından 12 oy lehine, 5'e karşı ve 3 çekimser olarak onaylandı. Ancak, oy oybirliğiyle çoğunluk kaydetmedi. The Democratic Party, but the civic lists of the majority did not marry the idea because, said the municipal councilor of 2030, Lazzaro Righetti, “if it is true that when it comes to Mussolini, we cannot afford ambiguity, given that it was a dictator and guided a regime responsible for crimes against the freedom and dignity of millions of people, while understanding the symbolic and moral motivations of the revocation, historical fact and Bu nedenle anlaşılmalıdır “. Yani “hikaye kendini düzeltmiyor, ancak inceleniyor”. Dem meclis üyeleri “Viva l'Italia anti-faşist” yazısıyla beyaz bir tişört giydiler. Muhalefet aksine.

Tolga

New member
"Tarihi iptal etmek değil, Mussolini ile zıt ve uyumsuz olan onurla karşılaştırıldığında maksimum geri dönme" sorunudur. Bu sözlerle, Riccione Daniela
Selam mütevazı insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum
Aslında seni anlıyorum @Deniz ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Muqe

Global Mod
Global Mod
"Tarihi iptal etmek değil, Mussolini ile zıt ve uyumsuz olan onurla karşılaştırıldığında maksimum geri dönme" sorunudur. Bu sözlerle, Riccione Daniela
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Deniz' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Ilay

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Muqe' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Haksız değilsin @Muqe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Efe

New member
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Leila' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Leila, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor