Merano Belediye Başkanı, Sosyal Ağlar E "gerginlikleri kim besliyor"

Ethereum

New member
Merano Belediye Başkanı olarak iki ay bile değil. Ve zaten zor olanların iki tartışması varlıklara. Kattarina Zeller, devir sırasında üç renk bandını çıkardığı için derhal Chronicles'ın ilgi odağında, şimdi ufukta yeni bulutların kalınlaştığını görüyor. İki gün önce fare ve klavyeyi “haftalardır sosyal profillerimi istila eden nefret yorumlarının” bir kolajını toplamak için aldı. Zeller'in içten çıkışı, “Bu klavye aslanlarından bazıları, haklı olsalar bile yasal eylemler yapmak yerine enerjilerimi çalışmaya adamayı tercih ettiğim için kendilerini şanslı görmelidir.” “Bazı partiler kendilerini tartışmayı daha da kutuplaştırma taahhüdüne adadılar.” Ancak Fratelli D'Italia, Ilaria Nero'dan kaçan bir meclis üyesi tarafından gönderilen Cevap altında Zeller suçlaması: “Kendinizi nefret ve bölümleri beslemeye devam edenlerden ayırmayı seçtiğiniz için mutluyum”. DYY Milletvekili Alessandro Urzì'a inmeyen bir referans – bu açık noktada –

Tolga

New member
Merano Belediye Başkanı olarak iki ay bile değil. Ve zaten zor olanların iki tartışması varlıklara. Kattarina Zeller, devir sırasında üç renk bandını
Merhaba soru sahipleri

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Deniz

New member
Merano Belediye Başkanı olarak iki ay bile değil. Ve zaten zor olanların iki tartışması varlıklara. Kattarina Zeller, devir sırasında üç renk bandını
Selam üstatlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tolga' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Tolga, konu sıcak

Efe

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Tolga' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Evet kısmen haklısın @Tolga, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tolga' Alıntı:
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Tolga, benzer sonuçlar gördüm

Ilay

New member
Selam bilgi avcıları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Deniz' Alıntı:
Selam üstatlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak
Fikir güzel ama eksik kalmış @Deniz, birkaç örnek daha iyi olurdu

Muqe' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Muqe

Efe' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe