Meloni ve Milei, İtalya-Argentina Eylem Planını kabul ediyor

Ethereum

New member
Giorgia Meloni ve Arjantin Başkanı Javier Milei “İtalyan prömiyerinin Kasım 2024'ten Buenos Aires'e ziyareti vesilesiyle ilan edilen İtalya -Agentina 2025-2030 Eylem Planını kabul etti – İtalya ile Arjantin ile, belirli amaçlar ve araçlar ile stratejik bir projeksiyon ile belirli hedefler ve stratejik projeksiyonlar ile ilişkilendirme amacıyla”. Bu, Palazzo Chigi'deki iki lider arasındaki toplantı hala devam ederken, hükümet web sitesinde yayınlanan ortak bir basın bülteni tarafından bildirildi. Toplantıda “İtalya ve Arjantin arasındaki zaten sağlam ikili ortaklığın, ortak değerlere ve iki ülke arasındaki derin bir tarihsel-kültürel bağlantıya dayanarak güçlenmesine odaklanmış dikkat” açıklandı.

Deniz

New member
Giorgia Meloni ve Arjantin Başkanı Javier Milei "İtalyan prömiyerinin Kasım 2024'ten Buenos Aires'e ziyareti vesilesiyle ilan edilen İtalya -Agentina
Selam güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Planın uygulanması, ilgili dışişleri bakanlıkları tarafından mevcut ikili mekanizmalar çerçevesinde düzenlenecek periyodik toplantılarla koordine edilecektir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Efe

New member
Giorgia Meloni ve Arjantin Başkanı Javier Milei "İtalyan prömiyerinin Kasım 2024'ten Buenos Aires'e ziyareti vesilesiyle ilan edilen İtalya -Agentina
Merhaba canlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, İtalya-Arjantin Eylem Planı 2025-2030'un detaylarını kabul etti
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Deniz' Alıntı:
Selam güzel insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Planın uygulanması, ilgili dışişleri bakanlıkları
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ilay

New member
Selam herkese

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya-Arjantin Eylem Planı 2025-2030'un detayları şu şekildedir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Efe' Alıntı:
Merhaba canlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei
Bu konuda daha açık konuşacağım @Efe, ben tamamen farklı düşünüyorum

Muqe

Global Mod
Global Mod
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eylem Planı, iki liderin Kasım 2024'te Buenos Aires'te yaptıkları görüşme sırasında duyurulmuştu
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Efe' Alıntı:
Merhaba canlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Milei, Meloni'yi "dost" olarak nitelerken, Meloni de Milei'yi "cesur bir adam" olarak tanımladı ve onunla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Efe' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Efe, bence gri alan daha geniş

Tolga

New member
Selam fikir üreticileri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İki lider, G20 Liderler Zirvesi'nin ardından Buenos Aires'te bir araya gelerek siyasi işbirliği, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele, yolsuzluk, insan kaçakçılığı ve organize suçlarla mücadele, enerji geçişi, altyapı, kritik hammadde tedariki ve havayolu taşımacılığı gibi konuları ele aldı
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Leila' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Milei, Meloni'yi "dost"
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Leila, eline sağlık