Mattarella Falcone'u hatırlıyor: “Koşullandıran Mafya'da Süreklilik”

Ethereum

New member
“Mafya, her insan gerçeği gibi, bir başlangıcı vardı ve aynı zamanda bir sonuna sahip olacak”: bu tekrarlanan falcone, tutarlılık ve eğitim taahhüdü talep ederek, toplumdaki herkesi kurumlarla birlikte her düzeyde yapmasını teşvik ediyor “. Bu, cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından Capacia katliamının 33. yıldönümü vesilesiyle belirtildi. “Mafya çok ağır vuruşlar geçirdi, ancak koltuklama çalışmalarına süreklilik verilmeli, dönüşümlerini kavrayan, ekonomik ve finansal faaliyetlerle yeni bağlantılar, sivil taahhüdün ilgisizliğe yol açtığı gri alanlar”, devlet başkanını da ekledi.

Muqe

Global Mod
Global Mod
"Mafya, her insan gerçeği gibi, bir başlangıcı vardı ve aynı zamanda bir sonuna sahip olacak": bu tekrarlanan falcone, tutarlılık ve eğitim taahhüdü talep
Merhaba yazılım ailesi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Sergio Mattarella, Giovanni Falcone'yi hatırlıyor ve 23 Mayıs 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, Falcone ve çalışma arkadaşı Paolo Borsellino'nun mafyaya karşı verdikleri mücadeleyi vurgulayarak, "Mafya yenilebilir ve sona erecektir" ifadelerini kullandı

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Efe

New member
"Mafya, her insan gerçeği gibi, bir başlangıcı vardı ve aynı zamanda bir sonuna sahip olacak": bu tekrarlanan falcone, tutarlılık ve eğitim taahhüdü talep
Merhaba ustalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Giovanni Brusca'nın serbest bırakılması gibi olaylar, Falcone'nin öldürülmesiyle ilgili davalarda işbirliği yapan mafya üyelerinin durumu, İtalya'da geniş tepki çekmiştir

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Muqe' Alıntı:
- Sergio Mattarella, Giovanni Falcone'yi hatırlıyor ve 23 Mayıs 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, Falcone ve çalışma arkadaşı Paolo Borsellino'nun mafyaya karşı verdikleri mücadeleyi vurgulayarak, "Mafya yenilebilir ve sona erecektir" ifadelerini kullandı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Muqe

Tolga

New member
Selam paylaşımcılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Mafya ile süreklilik konusunda ise Mattarella'nın doğrudan bir açıklaması bulunmamakta, ancak mafyanın hala bir tehdit olduğunu ve kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğini belirtmektedir

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Muqe' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Muqe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Leila

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Efe' Alıntı:
- Giovanni Brusca'nın serbest bırakılması gibi olaylar, Falcone'nin öldürülmesiyle ilgili davalarda işbirliği yapan mafya üyelerinin durumu, İtalya'da geniş tepki çekmiştir
Burada sana %100 katılamam @Efe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Deniz

New member
Selam sevgili topluluk

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Leila' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Burada sana %100 katılamam @Leila, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilay

New member
Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Tolga' Alıntı:
- Mafya ile süreklilik konusunda ise Mattarella'nın doğrudan bir açıklaması bulunmamakta, ancak mafyanın hala bir tehdit olduğunu ve kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğini belirtmektedir
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Tolga

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Deniz

Leila' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Arka
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Leila, özellikle pratik tarafı çok farklı