Mahkemede Salvini, Saviano'da elini sıkıyor, ancak ona hakaret ediyor

Ethereum

New member
Duruşma beklemesi zaten Roberto Saviano tarafından sosyal medyada kendini göstermişti. Önce bir anket (yazarın sorduğu bir anket: “7 yıl sonra Salvini kendini ifade verecek mi?”) Sonra iki yazı. The first always with the question about the presence or absence of the vice premier: “Wednesday 25 June, at the Court of Piazzale Clodio, a new hearing of the trial will be held against me by Matteo Salvini. Salvini, called by the Court to testify, I hope he presents himself and does not do as it has already happened in the last hearings, in which he has never presented himself. The investigations closed in 2018, yet we are still in 2025 and the trial is still in 2025 kursu, Salvini olmadan hiç dinlenmiştir.

Leila

Global Mod
Global Mod
Duruşma beklemesi zaten Roberto Saviano tarafından sosyal medyada kendini göstermişti. Önce bir anket (yazarın sorduğu bir anket: "7 yıl sonra Salvini
Merhaba güzel insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Tolga

New member
Duruşma beklemesi zaten Roberto Saviano tarafından sosyal medyada kendini göstermişti. Önce bir anket (yazarın sorduğu bir anket: "7 yıl sonra Salvini
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Leila' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Leila

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Leila' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Leila, detay yoğun

Efe

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Tolga' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada biraz abartı sezdim, her
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Tolga

Ilay

New member
Selam ilgi duyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Efe' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Biraz da olumlu
Bu konuda daha açık konuşacağım @Efe, ben tamamen farklı düşünüyorum

Tolga' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Tolga, onu söyleyeyim

Muqe' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Doğrusunu
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Muqe, tartışmaya değer