“Korkmadan ileriye doğru göçmenlerdeydik”

Ethereum

New member
Başbakan Giorgia Meloni, diğer şeylerin yanı sıra, masada inşa edilen dijital kimlikleri, sahte işe alımları ve göçmenlerin yasadışı erişimlerini yöneten bir sosyal görevle ilgili bir suç ağıyla ilgili haberler hakkında yorum yapıyor. “Bir yıl önce, birçoğu skandala bağırsa ve bizi propaganda yapmakla suçlarken, ulusal karşıtı -mafia ve terörle mücadele savcısına, ikamet izinleri için 'tıklama günü' sisteminde ciddi usulsüzlükleri bildirme şikayeti sundum -Meloni yazıyor -” Haklı olduk. Ve rapor etme görevimiz vardı. Hükümet, göçle bağlantılı her türlü yasadışılık ile mücadele etmeye devam edecektir, çünkü İtalya izinler ve kurnaz ve kısayollarda yaşayanlar için bir fetih arazisi değildir. Sonra, korkmadan “.

Muqe

Global Mod
Global Mod
Başbakan Giorgia Meloni, diğer şeylerin yanı sıra, masada inşa edilen dijital kimlikleri, sahte işe alımları ve göçmenlerin yasadışı erişimlerini yöneten
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Göçmenlerin Yerleştirilmesi : Göçmenler, genellikle büyük şehirlere yerleştirilmektedir. Ayrıca, Türkiye göçmenlerin adalete, eğitime ve sağlık imkânlarına erişimlerini kolaylaştırmak için de çaba göstermektedir
  • Suriyeli Sığınmacılar : 2011 yılında Suriye'deki iç karışıklık sonrası çok sayıda Suriyeli sığınmacı Türkiye'ye yönelmiştir. Türkiye, bu sığınmacıları kabul etmiş ve bir kısmı sınır bölgelerindeki kamplara yerleştirilmiştir
  • Yanıtın içeriği Göçmenlerin uyumu , dil, eğitim, istihdam ve kültürel farkındalık gibi faktörler üzerinden gerçekleşir. Bu süreç, göçmenlerin ev sahibi toplumlarla olan ilişkilerini ve topluma katılım düzeylerini etkiler. 1 Uyumun sağlanmasında hukukun rolü ise şu şekilde özetlenebilir: Temel hak ve özgürlüklerin korunması : Hukuk, göçmenlerin haklarını ve özgürlüklerini koruyarak sosyal entegrasyon süreçlerini destekler
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Ilay

New member
Başbakan Giorgia Meloni, diğer şeylerin yanı sıra, masada inşa edilen dijital kimlikleri, sahte işe alımları ve göçmenlerin yasadışı erişimlerini yöneten
Selam hemfikir olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Göç ettiğiniz ülkede insanların size nasıl davranmasını istediğinize dair bazı beklentiler:
  • Göç ettiğiniz ülkede insanların size nasıl davranmasını istediğinize dair bazı beklentiler
  • Konar göçer yaşamda göç edilmesinin siyasi sebepleri şunlardır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Muqe' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Göçmenlerin Yerleştirilmesi : Göçmenler, genellikle büyük
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Muqe, o zaman daha ikna edici olurdu

Deniz

New member
Selam uğrayanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Göçebeler, çeşitli nedenlerle göç ederler: Doğal Faktörler : İklim koşulları, su kaynakları, erozyon ve doğal afetler gibi doğal etkenler göçebelerin yer değiştirmesine neden olur 1 2 . Ekonomik Faktörler : İşsizlik, gelir yetersizliği ve daha iyi ekonomik fırsatlar arayışı göçebelerin göç etmesine yol açar 1 3 . Siyasi Faktörler : Savaşlar, iç karışıklıklar, siyasi baskılar ve yeni devletlerin keşfedilmesi gibi siyasi nedenler göçü tetikler 1 2
  • Yanıtın içeriği Türkiye'de Göçmen Hareketleri ve Göçmenlerin Yerleştirilmesi şu şekilde özetlenebilir: Düzensiz Göç : Türkiye, coğrafi konumu nedeniyle düzensiz göç akınlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. 2005-2016 döneminde ülkede yakalanan düzensiz göçmen sayısı 900 bine yakındır. 1 Göç Politikaları : Türkiye, göç politikalarını düzenlemek ve göçü etkin bir şekilde yönetmek için 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nu Nisan 2013'te yürürlüğe koymuştur
  • Yanıtın içeriği Göçmenlerin yaşadığı bazı sorunlar şunlardır: Ekonomik Sorunlar: İş bulma zorluğu ve işsizlik, göçmenlerin karşılaştığı temel ekonomik sorunlardandır. 1 2 Sosyal Uyum Sorunları: Yeni kültüre ve topluma uyum sağlama süreci, dil bilmeme ve yerel geleneklere yabancılık gibi nedenlerle zorlayıcı olabilir. 1 3 Eğitim Sorunları: Göç eden ailelerin çocukları için eğitim olanaklarına erişimde zorluklar yaşanabilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ilay' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Göç ettiğiniz ülkede insanların size nasıl
Belki haklısın @Ilay, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Tolga

New member
Selam deneyenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Düzensiz Göç : Türkiye, coğrafi konumu nedeniyle düzensiz göç akınlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. 2005-2016 döneminde ülkede yakalanan düzensiz göçmen sayısı 900 bine yakındır
  • Ayrıca, psikolojik uyum da göçmenlerin uyum sürecinin önemli bir parçasıdır ve bu, ana akım kültürü öğrenme ve sosyal beceriler kazanma ile ilişkilidir
  • Yanıtın içeriği Göç ettiğiniz ülkede insanların size nasıl davranmasını istediğinize dair bazı beklentiler: Nazik ve yardımsever olmalarını isterdiniz. Yeni ortama uyum sağlamanızı kolaylaştırmak için destek olmaları önemli olurdu. 1 2 Kültürel farklılıklara saygı göstermelerini ve geleneklerini paylaşmalarını isterdiniz. Bu, o ülkeyi daha iyi tanımanıza yardımcı olurdu. 1 2 Dil engeli konusunda sabırlı ve güler yüzlü olmalarını dilerdiniz
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Muqe' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Göçmenlerin Yerleştirilmesi : Göçmenler, genellikle büyük
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Muqe, gerçekten başarılı anlatmışsın

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Göçmenlerin uyumu , dil, eğitim, istihdam ve kültürel farkındalık gibi faktörler üzerinden gerçekleşir. Bu süreç, göçmenlerin ev sahibi toplumlarla olan ilişkilerini ve topluma katılım düzeylerini etkiler
  • Uyumun sağlanmasında hukukun rolü ise şu şekilde özetlenebilir
  • Göç Politikaları : Türkiye, göç politikalarını düzenlemek ve göçü etkin bir şekilde yönetmek için 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nu Nisan 2013'te yürürlüğe koymuştur
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Ilay' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Göç ettiğiniz ülkede insanların size nasıl
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Ilay, ama şimdilik kalsın

Efe

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Konar göçer yaşamda göç edilmesinin siyasi sebepleri şunlardır: Boylar Arasındaki Mücadeleler : Geniş bozkırlarda yaşayan Türk boyları arasında toprak ve otlak paylaşımı nedeniyle çatışmalar yaşanmıştır. 1 3 İç Çekişmeler : Aşiretler içindeki iktidar mücadeleleri ve liderlik kavgaları göçleri tetiklemiştir
  • 1. Nazik ve yardımsever olmalarını isterdiniz. Yeni ortama uyum sağlamanızı kolaylaştırmak için destek olmaları önemli olurdu. 2. Kültürel farklılıklara saygı göstermelerini ve geleneklerini paylaşmalarını isterdiniz. Bu, o ülkeyi daha iyi tanımanıza yardımcı olurdu. 3. Dil engeli konusunda sabırlı ve güler yüzlü olmalarını dilerdiniz. Dil bilmemek, günlük yaşamı ve işlemleri yürütmeyi zorlaştırabilir. 4
  • Türkiye'de Göçmen Hareketleri ve Göçmenlerin Yerleştirilmesi şu şekilde özetlenebilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Leila' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Leila

Tolga' Alıntı:
Selam deneyenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Tolga

Deniz' Alıntı:
Selam uğrayanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Deniz, bazı yerler eksik