Komisyonda Tajani ve Boldrini arasında çatışma: “Ama yeterli mi?”

Ethereum

New member
Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ve Odaların eski başkanı ile Demokrat Parti'nin üssü Laura Boldrini, hükümetin Oda ve Senato'nun kombine dış ve savunma komisyonlarının önündeki görevler üzerindeki iletişimleri sırasında. Farnesina'nın sahibi komisyon üyelerinin müdahalelerine verdiği yanıtlarla uğraşırken, Boldrini tarafından kesintiye uğradı. Tajani, “Asla kesintiye uğratmadım, onun için ayrıldığım aynı muameleyi talep ediyorum. Parlamento başkanını yaptı, onu asla durdurmadım.” Bununla birlikte, Boldrini, özellikle ne yaptığımı veya yapmadığımı her hatırlamanız gerektiğinde, bu hikayede yeterince iyi bir hafızam olduğunu, beni her yaptığım her seferinde hatırlaması gerektiğini garanti ediyorum. Ve işte bu, … “. Tajani'nin çok zaman yanıtladığı bir müdahale: “Yeterli ne? Ve bu yeterli mi? Eski bir Parlamento Başkanı olarak iyi eğitim kurallarını bile öğrenmedi. Kimseyi asla kesintiye uğratmadım ve hiç kimseye söylemedim ve bu yeterli” diye yanıtladı Bakan, konuşmasına devam etmeden önce.