“İtalya STK'ya karşı direktif kullanıyor”

Ethereum

New member
Avrupa Parlamentosu'ndaki bir basın toplantısında İspanyol STK Open Arms'ın kurucusu òscar Camps tarafından başlatılan doğrudan bir suçlama. Gözlerinde, kamplara göre, denizde denizcilerle uğraşan insani yardım kuruluşları için insani kaçakçıları ortadan kaldıracak olan Avrupa Birliği direktifi için bir teklif. “Bu düzenleyici belirsizliği zorlayan İtalya – dedi – çünkü STK'lara karşı baskıcı politikasını haklı çıkarmaya hizmet ediyor”. Kamplar, İtalyan hükümetinin eleştirisini yedeklemedi: “Direktifi beğenilerine yorumlamasına izin verirsek, anahtarları gemilerimize teslim etmeye değer”.

Efe

New member
Avrupa Parlamentosu'ndaki bir basın toplantısında İspanyol STK Open Arms'ın kurucusu òscar Camps tarafından başlatılan doğrudan bir suçlama. Gözlerinde
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Tolga

New member
Avrupa Parlamentosu'ndaki bir basın toplantısında İspanyol STK Open Arms'ın kurucusu òscar Camps tarafından başlatılan doğrudan bir suçlama. Gözlerinde
Merhaba paylaşanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Efe' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Efe

Ilay

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Efe' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Efe, bazı yerler eksik

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ilay' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bu yorum biraz acele yazılmış gibi
Katılmak zorundayım diyemem @Ilay, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Ilay' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Katılmak zorundayım diyemem @Ilay, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Tolga' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok
Burada sana %100 katılamam @Tolga, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Leila' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Leila