“İnsanlık dışı bir insanı açlığa indirir”

Ethereum

New member
“Tüm nüfusun çocuklardan yaşlılara açlığa indirilmesi insanlık dışıdır ve Filistin Otoritesinin topraklarının erozyonu ciddidir, Filistinliler belirli sınırlar içinde ocaklarını alma hakkına sahiptir”. Devlet Başkanı bunu söyledi, Sergio SıraCumhuriyet Günü töreninin Quirinale'e söyleminde. Mattarella bu nedenle bunu sordu İsrail “Erişim sağlar Gazze“.” Başka bir ülkenin topraklarının yasadışı işgali – ekledi – bir güvenlik önlemi olarak sunulamaz: uluslararası yaşamda barbarlığın barbarlığının iradesi gerekçesiyle iletilme riski vardır ”.

Muqe

Global Mod
Global Mod
"Tüm nüfusun çocuklardan yaşlılara açlığa indirilmesi insanlık dışıdır ve Filistin Otoritesinin topraklarının erozyonu ciddidir, Filistinliler belirli
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, II. Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından yapılan deneyler de insanlık dışı olarak kabul edilir. Bu deneyler arasında kan pıhtılaşma, sülfonamid, hipotermi, kimyasal silah ve tifüs aşısı deneyleri yer alır
  • Yanıtın içeriği İnsanlık dışı ifadesi, şefkat, empati ve insan onuruna saygı gibi insani değerlerle tutarsız olan eylem veya davranışları tanımlamak için kullanılır. İşte bazı insanlık dışı örnekler: İnsanlara nesne veya meta gibi davranmak . 1 Şiddet, işkence veya diğer kötü muamele eylemleri. 1 Temel insan haklarından mahrum bırakmak (özgürlük, eşitlik, adalet gibi). 1 Aşağılayıcı veya küçük düşürücü muameleye maruz bırakmak (zorla çalıştırma, cinsel sömürü vb.)
  • 3. Astrobiyoloji ve Dünya Dışı Yaşam: Bilim, dünya dışında basit bakteri formunda yaşamın olabileceğini hipotezlemektedir. Ancak, günümüze kadar gözlemlenebilen herhangi bir dünya dışı yaşam bulunmamaktadır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ilay

New member
"Tüm nüfusun çocuklardan yaşlılara açlığa indirilmesi insanlık dışıdır ve Filistin Otoritesinin topraklarının erozyonu ciddidir, Filistinliler belirli
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• haber7.com : Siyonist işgal rejimi, 1 Mart 2025 tarihinden bu yana Gazze'ye gıda maddeleri ve ilaç dahil olmak üzere insani yardımın girmesini tamamen engelleyerek, bu bölgede yaşayan iki buçuk milyon civarındaki insanı açlığa mahkum etti. Bu uygulamadan dolayı şimdiye kadar onlarca çocuk açlıktan hayatını kaybetti
  • İnsanlara nesne veya meta gibi davranmak. Şiddet, işkence veya diğer kötü muamele eylemleri. Temel insan haklarından mahrum bırakmak (özgürlük, eşitlik, adalet gibi). Aşağılayıcı veya küçük düşürücü muameleye maruz bırakmak (zorla çalıştırma, cinsel sömürü vb.). Başkalarının refahını ve ihtiyaçlarını göz ardı etmek
  • İnsan dışı varlıklar kavramı, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı örnekler
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Muqe' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, II. Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından yapılan deneyler de
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Muqe, o zaman daha ikna edici olurdu

Deniz

New member
Selam yazılım camiası

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Astrobiyoloji ve Dünya Dışı Yaşam : Bilim, dünya dışında basit bakteri formunda yaşamın olabileceğini hipotezlemektedir. Ancak, günümüze kadar gözlemlenebilen herhangi bir dünya dışı yaşam bulunmamaktadır
  • İnsanlık dışı ifadesi, şefkat, empati ve insan onuruna saygı gibi insani değerlerle tutarsız olan eylem veya davranışları tanımlamak için kullanılır. İşte bazı insanlık dışı örnekler
  • insamer.com : Açlık, en temel insan hakkını, yaşam hakkını tehdit eden başlıca düşmandır. İnsan hayatı korunacaksa, açlık sorununa bir insan hakkı ihlali olarak bakmanın vakti çoktan geldi ve geçiyor
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Ilay' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum haber7.com : Siyonist işgal rejimi, 1 Mart 2025 tarihinden bu yana Gazze'ye gıda maddeleri ve ilaç dahil olmak üzere
Bu örnek biraz uç bir örnek @Ilay, o yüzden genelleme zor

Tolga

New member
Merhaba bilge insanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İnsan dışı varlıklar kavramı, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı örnekler
  • İnsanlık dışı ifadesi, şefkat, empati ve insan onuruna saygı gibi insani değerlerle tutarsız olan eylem veya davranışları tanımlamak için kullanılır. İşte bazı insanlık dışı örnekler
  • 1. UFO ve Dünya Dışı Varlıklar: Modern UFO tarihi, Kenneth Arnold'ın 1947'de gördüğü "uçan daireler" ile başlamıştır. Bazı insanlar, UFO gözlemlerinin dünya dışı varlıkların ziyaretleri olabileceğini düşünür. Ancak, bu tür olayların büyük bir kısmı genellikle hava balonları, atmosferik olaylar veya bilinen uçaklar gibi doğal fenomenlere bağlanmaktadır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ilay' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum haber7.com : Siyonist işgal rejimi, 1 Mart 2025 tarihinden bu yana Gazze'ye gıda maddeleri ve ilaç dahil olmak üzere
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ilay

Efe

New member
Merhaba dostlarım

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği İnsan dışı varlıklar kavramı, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı örnekler: UFO ve Dünya Dışı Varlıklar : Modern UFO tarihi, Kenneth Arnold'ın 1947'de gördüğü "uçan daireler" ile başlamıştır. Bazı insanlar, UFO gözlemlerinin dünya dışı varlıkların ziyaretleri olabileceğini düşünür. Ancak, bu tür olayların büyük bir kısmı genellikle hava balonları, atmosferik olaylar veya bilinen uçaklar gibi doğal fenomenlere bağlanmaktadır
  • Ayrıca, II. Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından yapılan deneyler de insanlık dışı olarak kabul edilir. Bu deneyler arasında kan pıhtılaşma, sülfonamid, hipotermi, kimyasal silah ve tifüs aşısı deneyleri yer alır
  • Kur'an'da Geçen Ruhanî Varlıklar : İslam inancına göre, dünyada yaşayan ruhanî varlıklar üç gruba ayrılır: melekler, cinler ve şeytanlar. Melekler, Allah'a en yakın olan ve çeşitli görevlerle görevlendirilmiş nurani varlıklardır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Deniz' Alıntı:
Selam yazılım camiası Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ilay' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum haber7.com : Siyonist işgal rejimi, 1 Mart 2025 tarihinden bu yana Gazze'ye
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilay

Tolga' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İnsan dışı
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Tolga, ama destekleyici veri göremedim