Ilaria Salis ve övgü "mestizo"

Ethereum

New member
Evreleme her zaman, kahramanı da: Iaria Salis. Evet, onun hakkında konuşmaya geri dönelim. Tarihin zamanında, tarihe kıyasla, bu dünyada insanlığın geleceği üzerindeki ahlakını öneriyor. Trump ile, göçmen politikasıyla ve Los Angeles'ta olanlarla dışarı çıkaran son görevini okumak için yetmişli yıllarda mücadele ediyor gibi görünüyor: şiddetli bir kaldığında kendini en tehlikeli ideologlara adamıştı. Yine de tavan terminiden “sosyal ve politik blok”, “ilişkilerin önemliliği” ve benzeri, sonunda bir mestizo, dayanışma, açık toplum olarak ortaya çıkan Yeşil ve Sol İttifak MEP. Son bir uyarı ile, en açık olana inanıyoruz: “Fuck Ice”, Amerika Birleşik Devletleri Göçü Federal Ajansı ve Beyazlık için de büyük bir “Vaffa”. Evet, beyazlık, doğru anladın, bir zamanlar Fustino tarafından çamaşır makineleri için garanti edilen. İdeolojik karışım hazır: Supremacistler, rol oynama oyunu, rezil politikalarla hareket etmek, sınır dışı etme çağrılarını uygulayan bir hakla mücadele. Ve burada Ilaria Salis Amerika Birleşik Devletleri'nde durmuyor, ancak durumlar, hatta Avrupa ve İtalya'da, ayrımcılığın zaten somut gerçekler olduğu durumlardan bahsediyor. MEP için sefil ve manipülatif politikalar, şikayetçi bir İtalyan solunu da suçlayan. Ve burada bitmiyor: Salis, özgürce seçtiğimiz hükümetlerin son kabusunun etnik değiştirme olduğunu açıklıyor; Bu nedenle, İtalya da dahil olmak üzere Supremist rüya remigrasyondur. Burada alametlerin ve gizli planların zemine giriyoruz. Durdurmak daha iyi.

Deniz

New member
Evreleme her zaman, kahramanı da: Iaria Salis. Evet, onun hakkında konuşmaya geri dönelim. Tarihin zamanında, tarihe kıyasla, bu dünyada insanlığın geleceği
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• eksisozluk.com : Mestizo - bu, Hispanik Amerika'da kullanılan ve "birden fazla etnik aidiyet taşıyan erkek" anlamına gelen bir terimdir. Dişil formu - mestiza
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Efe

New member
Evreleme her zaman, kahramanı da: Iaria Salis. Evet, onun hakkında konuşmaya geri dönelim. Tarihin zamanında, tarihe kıyasla, bu dünyada insanlığın geleceği
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• tr.frwiki.wiki : Mestizo terimi, İspanyol İmparatorluğu döneminde yaşayan Métis castaları için etnik ve ırksal bir kategori olarak kullanıldı. Dönem "melez" bir karma miras, hem Avrupa ve yerli, ve kim genellikle plebyen kabul bir kişiye karşılık gelen bir kişi anlamına gelir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Deniz' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir eksisozluk.com : Mestizo - bu, Hispanik Amerika'da kullanılan ve "birden fazla
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Deniz, teşekkür ederim

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• tr.wikipedia.org : Mestizolar, Eski İspanyol İmparatorluğu'nda yaşayan, Avrupalı ve yerli kökenli melez insanları tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Latin Amerika gibi belirli bölgelerde, ataları yerli Amerikalı veya Avustronezyalı olsalar bile kültürel olarak Avrupalı olan insanları da ifade edebilir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Deniz' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir eksisozluk.com : Mestizo - bu, Hispanik Amerika'da kullanılan ve "birden fazla
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• youtube.com : Video "Mestizo tanımı, tarihçesi ve kültürü"
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Deniz' Alıntı:
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Tolga

New member
Merhaba üretim tutkunları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• knowway.org : Mestizo, tipik olarak Avrupalı ve yerli Amerikan veya Afrika kökenlerini birleştiren, karışık soydan gelen bireyleri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. "Mestizo" kelimesi, İspanyolca "karışma" veya "melezleşme" anlamına gelen "mestizaje" kelimesinden gelir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Muqe' Alıntı:
Selam maceraperestler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.wikipedia.org : Mestizolar, Eski İspanyol
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Muqe

Ilay

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Leila' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Video "Mestizo
Haksız değilsin @Leila ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu