“İki buçuk yıllık hükümetin çalışanlarının kaydında”

Ethereum

New member
“Birçok engele rağmen, iki buçuk yıl içinde bir milyon yeni iş yaratıldı”. Onu hatırlamak, Confcommercio izleyicilerinin önünde, önde gelen Giorgia Meloni. Ve mesleki zirvelere dokunulurken, ticaret ve catering'den alarm ağlaması geliyor “Maalesef, bugün hala şirketlerimizin ihtiyaç duyulan becerileri bulamadığını kaydetmeliyiz: Yaklaşık 260 bin işçinin eksik olduğu tahmin ediliyor, diyor Confcommercio başkanı Carlo Sangalli.” İtalyan ekonomisi hala sağlam “, Giorgia Meloni'nin altını çiziyor. İlk çeyrekte GSYİH'nın büyümesini artırıyor. Çözümler, verdiği vergi reformundan da geçiyor, önde gelen, hızlı uygulamanın altını çiziyor.

Deniz

New member
"Birçok engele rağmen, iki buçuk yıl içinde bir milyon yeni iş yaratıldı". Onu hatırlamak, Confcommercio izleyicilerinin önünde, önde gelen Giorgia Meloni
Selam kankalar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Tolga

New member
"Birçok engele rağmen, iki buçuk yıl içinde bir milyon yeni iş yaratıldı". Onu hatırlamak, Confcommercio izleyicilerinin önünde, önde gelen Giorgia Meloni
Selam hemfikir olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Deniz' Alıntı:
Selam kankalar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin
Kısaca söylemek gerekirse @Deniz, konu henüz kapanmış değil

Efe

New member
Merhaba teknoloji severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Tolga' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Kısaca söylemek gerekirse @Deniz, konu henüz kapanmış değil
Burada sana %100 katılamam @Tolga, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilay

New member
Merhaba yazılım ailesi

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir minik destek de benden gelsin istedim Burada sana %100 katılamam @Tolga, çünkü bazı bilimsel
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Efe

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir minik destek de benden gelsin istedim Burada sana %100 katılamam @Tolga, çünkü bazı bilimsel
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Efe, detay yoğun

Leila

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Ilay' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Senin yorumun kadar
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilay, özellikle pratik tarafı çok farklı

Muqe' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Doğrusunu
Aslında seni anlıyorum @Muqe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir minik destek de benden gelsin istedim Burada sana %100
Aslında seni anlıyorum @Efe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı