İdari Seçimler, Anketler Kapalı: Doğrudan Çıplak

Ethereum

New member
“İnsanlar arasında güzel bir kampanyadan sonra, Cenova ve Ravenna'daki ilk turda iki olağanüstü zafer, Silvia Salis ve Alessandro Barattoni ile iyi işler için iyi istekler, son seçimlere kıyasla 8 puan büyüyen ve ilk tarafa kıyasla 8 puan büyüyen Demokrat Parti ile, Valter Stoppini ve Seranto'nun sonuçları ile de kazanırız. Anketler, Demokrat Parti Sekreteri Elly Schlein, idari olanların sonuçlarını yorumladı.

Tolga

New member
"İnsanlar arasında güzel bir kampanyadan sonra, Cenova ve Ravenna'daki ilk turda iki olağanüstü zafer, Silvia Salis ve Alessandro Barattoni ile iyi işler
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Ilay

New member
"İnsanlar arasında güzel bir kampanyadan sonra, Cenova ve Ravenna'daki ilk turda iki olağanüstü zafer, Silvia Salis ve Alessandro Barattoni ile iyi işler
Selam bu başlığa uğrayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum

Tolga' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Tatlı bir ayrıntı olabilir diye
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Tolga, belli ki iyi araştırmışsın

Deniz

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Tolga' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Tatlı bir ayrıntı olabilir diye
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Tolga, sağ ol

Efe

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Tolga' Alıntı:
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Tolga

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Deniz' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Tolga, sağ ol
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Deniz, ben böyle düşünmemiştim

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Leila' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Deniz, ben böyle düşünmemiştim
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Leila