Güvenlik Kararnamesi Yasa, Senato'daki mücadeleye dokundu

Ethereum

New member
Güvenlik kararnamesi, Hükümet tarafından Senato'da elde edilen güven oyundan sonra yasadır: 109 Evet, 69 Hayır ve çekimser. Sınıfta, FDI Spelegatti, Balboni ve Berrino'nun üslerinin müdahaleleri sırasında kavgaya dokundu. “Yasallık ve Güvenlik Özgürlük Sütunlarıdır” Sosyal Giorgia Meloni aracılığıyla memnuniyetle ilgili yorumlar: “Onları kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz”. Hükümet tarafından istenen stratejik bir önlem, dikilen iç bakanın ve başkan yardımcısı Matteo Salvini'nin altını çiziyor. Ancak Demokrat Parti'nin Francesco Boccia'sının dediği gibi muhalefetler otoriter bir dönüm noktasını kınıyor: “İşçileri fabrikaların ve protesto eden öğrencilerin dışında tezahürat etmek isteyen bir hükümete itiraz ediyoruz. Meloni için, güvenlik baskı ve hapishaneye dönüşüyor”.

Leila

Global Mod
Global Mod
Güvenlik kararnamesi, Hükümet tarafından Senato'da elde edilen güven oyundan sonra yasadır: 109 Evet, 69 Hayır ve çekimser. Sınıfta, FDI Spelegatti, Balboni
Merhaba bilge insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ilay' Alıntı:
Merhaba düşünenlere @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilay

Tolga

New member
Güvenlik kararnamesi, Hükümet tarafından Senato'da elde edilen güven oyundan sonra yasadır: 109 Evet, 69 Hayır ve çekimser. Sınıfta, FDI Spelegatti, Balboni
Selam yeni başlayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Leila' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Burada biraz abartı sezdim, her zaman
Burada farklı düşünmek zorundayım @Leila, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Ilay' Alıntı:
Merhaba düşünenlere @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe

New member
Herkese iyi sabahlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Muqe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri
Düşüncene saygı duyuyorum @Muqe fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Deniz

New member
Merhaba arkadaşlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Muqe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Muqe, tartışma keyifli