Göçmenler, Cutro’daki Bakanlar Kurulu

Ethereum

New member




Cutro, tartışmayı sona erdirmek ve yürütme için on gün önce Calabria kıyılarında yaşananlar gibi diğer deniz trajedilerinden kaçınmanın bir öncelik, “ahlaki” bir görev olduğuna dair somut bir işaret vermek için seçildi. Başbakan Giorgia Meloni her şeyini kaçakçılara yönelik baskıya bağladı.



olası haberler


Kaçakçılara verilen cezalarda kesinlikle bir artış olacak ve hükümet, vurguyu geri göndermeden insan ticareti üzerine spekülasyon yapanlar tarafından tehlikeye atılanların hayatlarını kurtarmaya kaydırmak için günlerdir kaçakçılardan bahsetmeyi bıraktı. Bu nedenle, göçmenlerin ölümü durumunda yeni bir ağırlaştırıcı koşul getirilmelidir. Ancak aynı zamanda, başta Kuzey Afrika olmak üzere çeşitli ülkelerle yürürlükte olan anlaşmalardan yararlanılarak, yasal olarak girmek isteyenler için düzenleyici ve bürokratik bir basitleştirme, insani yardım koridorlarının uygulanması ve akışların genişletilmesi.


Otelcilikte yolsuzluğa karşı kural Çoğunluk kaynakları, diğerlerini durdurmak için bir kuralın ortaya çıkabileceğini bildiriyor “Soumahoro” vakaları, misafirperverlik için kamu parası toplayan gerçekler üzerinde daha fazla kontrol getiriyor. Ayrıca, sınır dışı edilmeleri kolaylaştırmak amacıyla geri gönderilmeler için gözaltı merkezleri (CPR) oluşturmaya yönelik kısıtlamaları azaltmak için çalışmalar yapılmaktadır.