Göçmenler, Cutro’da Perşembe CDM’si

Ethereum

New member




“Kendimizi her zaman başkalarının yerine koymalıyız – yüksek piskopos bir röportajda devam etti -. Her şeyini kaybedip kaçmak zorunda olanlar kabul görmeli. Alternatif yok. Göç, daha önce tüm erkekler için garantili bir haktı. duvarlar örüldü korkular doğdu.Hele savaştan,şiddetten,açlıktan kaçanlar için.Bunu geleceğimizin karşısına koymak geleceği istememek demektir.Hoşgeldin geleceğe açar,kapatmak da bugünü kaybetmemize neden olur”.


Başpiskopos Zuppi daha sonra da şunları söyledi: Ukrayna’da savaş. “Savaşa ve şiddete alışmamalıyız. Barış arayışından asla vazgeçmemeliyiz. Alışkanlık teslimiyete götürür ve savaş tek yol olarak kabul edilir. Ama asıl zafer her zaman barıştır. Gösterilecek çaba açıktır. Bir saldırgan tarafından başlatılan savaşın mantığını kesintiye uğratmak için mümkün olan tüm boşluklar. Diyalog ve adalet, barış ve adalet el ele gitmeli. Zavallı dul kadının ısrarı ile barış yolunu aramalıyız ve barışı aramalıyız, öyle değil. asla kötülükle suç ortaklığı yapma veya teslim olma”.


Bakanlar Kurulu Belediyede Olacak


9 Mart Perşembe günü toplanan Bakanlar Kurulu, Cutro Belediyesi meclis salonunda yapılacak. Crotone merkezinin belediye başkanı Antonio Ceraso, “Son derece yeterli bir meclis salonumuz var” dedi. Cutro’da bir hükümet toplantısı olmasaydı memnuniyetle yapardım, çünkü benzer bir trajedinin burada olmasını asla istemezdim, ancak Başkan Meloni’nin girişimi, olanların bir daha asla yaşanmaması için bir işarettir “.



Başkan Yardımcısı göçmenler konusunda da konuştu Antonio Tajaniİtalya’nın Avrupa’dan yardıma ihtiyacı olduğunun ve her şeyi kendi başına yapamayacağının altını çizen . Dışişleri bakanı, ülkelerin zirvesinde Kıbrıs, Yunanistan, Malta ve İspanya’daki mevkidaşlarıyla da acil durum hakkında konuştu. orta5 Malta’da. Yasadışı göçle mücadele ve ülkesine geri dönüşü artırma ihtiyacına ilişkin toplantıdan tam bir niyet birliği ortaya çıktı.