Geçersiz oy pusulalarında M5’ler alarmı, 13 kolej risk altında

Ethereum

New member
25 Mayıs 2023 08:51



Bunlar, Meclis seçimlerine ek olarak, iptal edilen oyların bile herhangi bir temyiz amacıyla geçerli sayılmasını talep eden çoğunluk tarafından yapılan değişikliğe onay verilmesinin olası sonuçlarıdır.






M5’lere karşı merkez sağ: dezenformasyon


Ancak merkez sağ, pentastellati’yi dezenformasyon yaymakla suçlayarak saldırıya devam ediyor. Forza Italia’nın sorumlu yardımcısı ve değişikliğin sunucusu Pietro Pittalis, “Bu, ustaca yanlış ve tahrif edilmiş bir bilgi ve grotesk bir ton aldığını söylemeliyim. Sorun, tek üyeli seçimlerdeki dört temyizle sınırlı”, diye sözünü kesiyor. Pittalis, diğer şeylerin yanı sıra, “her şey son yasama meclisinde M5’lerin girişimiyle başlar” saldırısında bulunuyor.

Dava


Hikaye, mavi Andrea Gentile tarafından sunulan ve Pentastellata Anna Laura Orrico’nun 482 oyla kazandığı Calabria’daki tek üyeli bir seçim bölgesiyle ilgili bir temyizden başlıyor. Ancak M5’in çalışmasına göre, boşlukların çoğunluğun talep ettiği anlamda yeniden sayılması, seçim bölgesini FI üssünün lehine kaybetmelerine neden olabilir. Ancak Orrico, meslektaşı Elisa Scutellà’nın aleyhine olacak şekilde çok isimli Calabria-P01’e seçileceği göz önüne alındığında koltuğunu kaybetmeyecekti. Bu, sonuçlarının tahmin edilmesi zor olan sözde “langırt makinesi” mekanizmasıdır. Ve 5’lerin analizlerine göre, seçim bölgelerinin oylarda küçük bir farkla atandığı durumlarda birçok parlamenterin dahil olabileceği bir durum.

Kim oyuna geri dönebilir?


Bu şekilde, yine dosyaya göre, öte yandan, İtalya’nın eski milletvekili ve avukatı, Toskana’dan aday olan Viva Lucia Annibali, merkez lehine sadece 85 boş oy pusulasının geri alındığı Daire’ye dönmeyi umut edebilirdi. -sağ, bölünmeyi değiştirir ve Üçüncü Kutup’a atfedilen bir koltuk daha ve Pd’den Marco Simiani’ninkini kaybedecek olan merkez sol koalisyona bir koltuk daha az doğrudan etkisi olur. Muhtemel korkulan etkilerin ötesinde, bu arada çoğunluğun boşluklarla ilgili değişikliğine ne olacağını anlamamız gerekiyor. Karar, Meclis seçim komitesinin merkez sağın önerisini oylamak üzere Meclis çalışmalarının sonunda toplandığı Salı günü verilir.









İlgili