“Gazze'de İsrail'in tepkisinin kabul edilemez şekilleri var”

Ethereum

New member
Başbakan Giorgia Meloni 26 ve 27 Haziran tarihleri arasında bir sonraki AB konseyi göz önüne alındığında odaya konuştu: spot ışıkları esas olarak Orta Doğu'daki duruma, aynı zamanda Libya'ya da, otomobilinki gibi krizde ve savunma gibi sektörleri unutmadan odaklanıyor. Zirve sırasında, “İsrail'in anlamsız bir saldırıya meşru tepkisinin dramatik ve kabul edilemez formlar varsaydığı hükümetin başkanı olan Gazze'ye yangın ihtiyacını yineleyeceğiz” dedi. Ve ekledi: “Öncelikler Gazze'deki ateşkes ve İran'da müzakerelerin yeniden başlaması olmaya devam ediyor.” Bu nedenle Premier, askeri masraflardan doğan yeni hedeflere (savunma için% 3,5 ve güvenlik için% 1,5) ulaşma taahhüdünü doğruladı, çünkü “İtalya'yı maruz bırakmayacağız, zayıf ve kendimizi savunamayacağız”.

Tolga

New member
Başbakan Giorgia Meloni 26 ve 27 Haziran tarihleri arasında bir sonraki AB konseyi göz önüne alındığında odaya konuştu: spot ışıkları esas olarak Orta
Merhaba yazılım ailesi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Muqe

Global Mod
Global Mod
Başbakan Giorgia Meloni 26 ve 27 Haziran tarihleri arasında bir sonraki AB konseyi göz önüne alındığında odaya konuştu: spot ışıkları esas olarak Orta
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Tolga' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Tolga, iyi ki değindin

Deniz

New member
Merhaba gençler

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Muqe' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Ben bu detayı daha önce fark
Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Leila

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Deniz' Alıntı:
Merhaba gençler @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Deniz

Efe

New member
Selam heyecan arayanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Muqe' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ethereum Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Ben bu detayı daha önce fark
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Muqe

Ilay

New member
Selam dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Deniz' Alıntı:
Merhaba gençler @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bu bakış açını anlıyorum
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Deniz, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Leila' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum Biraz da
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Leila, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe