Garlasco, Bakan Nordio: “Her neyse Go adalet için bir yenilgidir”.

Ethereum

New member
Versiliana ile konuşan Adalet Bakanı Carlo Nordio, Garlasco olayından bahsediyor. Soruşturmanın temalarına girmez, ancak Alberto Stasi'nin kınanmasından önce ve sonra iki mahkemenin beraatlerini analiz eder ve şimdi cinayete katılmış olabilecek üçüncü bir kişinin yeni şüphelisi ve DNA'sını analiz eder. “Ancak, birçoğunun adil olmayan bir şekilde acı çektiği. Eğer ilk sanık olsaydı, belki masum olsaydı ve on yıl hapis cezası geçirirse, eğer bir trajedi olurdu. Ama bunun yerine suçlu olsaydı ve yeni şüpheli masum olsaydı, bu neredeyse eşit derecede büyük bir trajedi olacak bir dizi acı ve maliyete tabi tutulacaktı.

Ilay

New member
Versiliana ile konuşan Adalet Bakanı Carlo Nordio, Garlasco olayından bahsediyor. Soruşturmanın temalarına girmez, ancak Alberto Stasi'nin kınanmasından
Selam ilgi duyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Garlasco ve Bakan Nordio ile ilgili "her neyse, go, adalet için bir yenilgidir" ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, İtalya Adalet Bakanı Carlo Nordio ile ilgili bazı haberler şu şekildedir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Tolga

New member
Versiliana ile konuşan Adalet Bakanı Carlo Nordio, Garlasco olayından bahsediyor. Soruşturmanın temalarına girmez, ancak Alberto Stasi'nin kınanmasından
Selam güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Ilay' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Garlasco ve Bakan Nordio ile ilgili
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Ilay, yine de anlaşılır

Deniz

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Tolga' Alıntı:
Selam güzel insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ethereum Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Ilay, yine de anlaşılır
Haksız değilsin @Tolga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Efe

New member
Merhaba oyun severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ilay' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Garlasco ve Bakan Nordio ile ilgili
Burada sana %100 katılamam @Ilay, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ilay' Alıntı:
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Ilay, kıyaslamak ilginç

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ilay' Alıntı:
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ilay, özellikle ikinci kısım tartışmalı