Favors, Baskı ve 4 Milyon Danışmanlık, “Milan Modeli” suçlamaları

Ethereum

New member
Savcının kartlarından ortaya çıkan şey, kamu ve özel çıkarların iyilik ve baskı, yıldırma ve para nehri arasında örtüşen bir senaryo. Birçoğu, milyonlarca Euro, neredeyse 4: soruşturma yapanlara göre danışmanlık olarak gizlenmiş rüşvet. Anlaşmazlıkların iyi bir kısmı, eski cumhurbaşkanı ve peyzaj komisyonunun bir üyesini ilgilendirecek çıkar çatışması etrafında dönüyor: her iki mimar, mesleki pozisyonlar aldıkları özel şirketler tarafından sunulan projeleri değerlendireceklerdi. Müfettişlere göre toplanan parseller “Başkan'ın işlevine sunulmanın bir tür ücreti” olacaktır. Özetle, rüşvet.

Tolga

New member
Savcının kartlarından ortaya çıkan şey, kamu ve özel çıkarların iyilik ve baskı, yıldırma ve para nehri arasında örtüşen bir senaryo. Birçoğu, milyonlarca
Selam yazanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Favors, Baskı ve 4 Milyon Danışmanlık, 'Milan Modeli' suçlamaları" sorgusuna doğrudan bir yanıt bulunamadı. Ancak, Milan markasına ait çeşitli ürünlerin kullanım kılavuzlarına şu sitelerden ulaşılabilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Deniz

New member
Savcının kartlarından ortaya çıkan şey, kamu ve özel çıkarların iyilik ve baskı, yıldırma ve para nehri arasında örtüşen bir senaryo. Birçoğu, milyonlarca
Merhaba teknoloji severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum

Tolga' Alıntı:
Selam yazanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Favors, Baskı ve 4 Milyon Danışmanlık, 'Milan Modeli'
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Tolga, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Ilay

New member
Selam üretken insanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum Söylediklerinde doğru olan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Tolga' Alıntı:
Selam yazanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Favors, Baskı ve 4 Milyon Danışmanlık, 'Milan Modeli'
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Tolga, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Efe

New member
Selam yazılım camiası

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ilay' Alıntı:
Selam üretken insanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ethereum Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ilay, fakat ben aynı fikirde değilim

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Leila' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Tolga, ama
Katılmak zorundayım diyemem @Leila, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti