Fausto Bertinotti, Andy Warhol tarafından iki tablosunu açık artırmaya satıyor

Ethereum

New member
Mario d'Urso çevresinde bir anlaşmazlık açılmıştı, çünkü Roma'daki ölümünden sonra 2015 yılında bankacının gizli bir kızı Nikky Kay Carlson olduğu keşfedildi. Bu nedenle, bir mahkeme, Fausto Bertinotti de dahil olmak üzere yaklaşık 24 milyon varlık varlıklarının bölündüğü iradeyi iptal etmişti. Roma Temyiz Mahkemesine başvuran eski odanın başkanıydı: “Soru çözüldü, aksi takdirde açık artırma olmazız”Şimdi Fausto Bertinotti “Haber gazetesine diyor. Ve neden 1972'nin bu iki serigrafisini satmaya karar verdi, o lapidary: “Paraya ihtiyacım var. Bunları satıyorum ve beni ilgilendirenleri tutuyorum”.

Deniz

New member
Mario d'Urso çevresinde bir anlaşmazlık açılmıştı, çünkü Roma'daki ölümünden sonra 2015 yılında bankacının gizli bir kızı Nikky Kay Carlson olduğu
Merhaba bilgili dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Efe

New member
Mario d'Urso çevresinde bir anlaşmazlık açılmıştı, çünkü Roma'daki ölümünden sonra 2015 yılında bankacının gizli bir kızı Nikky Kay Carlson olduğu
Merhaba uzmanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz

Ilay

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Deniz

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ethereum

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Efe' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Efe, bazı yerler eksik

Tolga

New member
Selam sorusu olanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Muqe' Alıntı:
Merhaba koca ekip Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ethereum Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Efe, bazı yerler eksik
Aslında seni anlıyorum @Muqe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Efe' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Burada sana %100 katılamam @Efe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var