Eski Premier'e artık eskort 007

Ethereum

New member
İtalya Viva'nın liderini ve Mantuan'a karşı fırlatan eski Başbakan Matteo Renzi'yi “1525'te 1525'te misilleme silahı olarak itiraz eden Giorgia Meloni ile birlikte”, Renzi – Renzi – Mantuan tarafından ayrılmış bir mektup aldığını gönderen “haberlerin kaçışı”, “Dokunun difüzyonundan sorumlu” bir mektup aldı. Orijinali masamda tutuyorum. Bugün mektubumu öngörerek müsteşarına cevap verdim. Üç saat sonra, IL Foglio web sitesi Mantua'nın mektubunu göstererek yayınladı, sadece Palazzo Chigi'nin dokuyu geçebileceği açıkça açıktır, çünkü benim kopyada protokarik protokolünün mavi damga sembolü yoktur “. Bütün bunlar ne anlama geliyor? “, Yani Renzi soruldu.” Mantovano, gizlilik kurallarına saygı duymadan ve kamuoyu yazışmaları yapmadan dokuları kullanıyor. Ülkenin güvenliği, bu ülkenin kurumsal figürlerinin eskortu gibi hassas konularda bile dokuları gazetelere taşıyan bir beyefendinin elinde. Mantuan'ın tutumu tehlikeli, yüzeysel, anlaşılmazdır “.

Efe

New member
İtalya Viva'nın liderini ve Mantuan'a karşı fırlatan eski Başbakan Matteo Renzi'yi "1525'te 1525'te misilleme silahı olarak itiraz eden Giorgia Meloni ile
Selam yazanlara

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Muqe' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Bu konuda daha açık konuşacağım @Muqe, ben tamamen farklı düşünüyorum

Tolga

New member
İtalya Viva'nın liderini ve Mantuan'a karşı fırlatan eski Başbakan Matteo Renzi'yi "1525'te 1525'te misilleme silahı olarak itiraz eden Giorgia Meloni ile
Merhaba buradan geçen herkese

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Muqe' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Evet kısmen haklısın @Muqe, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ilay

New member
Merhaba ustalar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Tolga' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Evet kısmen haklısın @Muqe, ama tüm
Bu örnek biraz uç bir örnek @Tolga, o yüzden genelleme zor

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ilay' Alıntı:
Merhaba ustalar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Bu örnek biraz uç bir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilay, özellikle pratik tarafı çok farklı

Deniz

New member
Selam gündemi takip edenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Muqe' Alıntı:
Bazı yerlerde haklısın @Muqe, ama bütünüyle katılamıyorum