Emilia-Romagna sel, Musumeci: yerinden edilmiş aileler için 900 avroya kadar

Ethereum

New member
Sivil Savunma Bakanı acil raporunda, “Elektrik arzındaki çok sayıda eksikliğin giderilmesi için sel, teknik ekiplerin müdahale etmesine izin vermiyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde her şeyin normale döneceğinden eminiz” dedi. Oda, Emilia-Romagna’daki sel baskınıyla ilgili.



Musumeci, “305’i en önemli olan yaklaşık bin aktif heyelan var” diye ekledi. “602 yol kapalı kaldı”. “Emilia Romagna’da “genel olay, birincisi 2 ve 3 Mayıs arasında ve ikincisi 16 ve 17 Mayıs arasında olmak üzere iki ayrı yağıştan oluşuyordu: dört günde, bir yılda kaydedilen yağış miktarının yarısı veya daha fazlası”. Bakan, o günlerde “Emilia Romagna genelinde maksimum kümülatif değerleri 500 milimetreyi aşan ve bölgede ortalama 200 milimetreye ulaşan şiddetli yağış kaydedildi” dedi.



Musumeci, “Temel hizmetlerle ilgili olarak, 17 Mayıs’ta zirve yapan hizmetlere karşı 54.000 kullanıcı elektriksiz kaldı, birkaç on binlerce kullanıcı cep telefonu hizmetinden, 14.600 sabit hat kullanıcısı için” dedi.



Musumeci, yeniden inşa prosedürlerini basitleştireceğiz Musumeci, Emilia Romagna’daki sel ile ilgili verdiği bilgilerde, “Ulusal toprakların güvenliğini, bu Yürütmenin ve onun bölgedeki tüm şubelerinin hükümetin siyasi gündeminin önceliği haline getirmeliyiz” dedi. “Bizimki – diye bitirdi – önlemekten çok yeniden inşa etmeye meyilli bir ulus. Emilia Romagna’daki gibi olaylar öngörülemez, ancak yarattığı feci etkiler azaltılabilir. Üniter bir stratejiye göre tasarlanmış bir ulusal plana ihtiyacımız var ” . Şimdiye kadar başarısız oldu, yeniden yapılanma aşaması olan acil durum sonrası aşamadaki prosedürleri basitleştirmek için düzenleyici projeler de hazırlıyoruz” dedi.