“Dava bitecek olsa da, kötü bir şekilde sona erecek”

Ethereum

New member
“Garlasco, ancak bitecek, kötü bir şekilde sona erecek” hikayesi. Marina di Pietrasanta'daki (Lucca) Caffè de la Versiliana'ya müdahale eden Adalet Bakanı Carlo Nordio'nun yorumu. Guardiasiilli'ye göre, ilk sebep “zaten 10 yıldır yapılmış olan hüküm giymiş sanıklar, belki de onun suçlu olmadığı ortaya çıkıyor. “Uzun, çok pahalı ve acı verici bir soruşturma – sonuçlandı Nordio -, süreçlerin yavaşlığı bazen de kanıtlara teslim olmak istemediğine bağlıdır. Garlasco durumunda birinci ve ikinci derecede beraat etmiş ve sonra kınanmıştır”.

Ilay

New member
"Garlasco, ancak bitecek, kötü bir şekilde sona erecek" hikayesi. Marina di Pietrasanta'daki (Lucca) Caffè de la Versiliana'ya müdahale eden Adalet Bakanı
Selam dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Efe

New member
"Garlasco, ancak bitecek, kötü bir şekilde sona erecek" hikayesi. Marina di Pietrasanta'daki (Lucca) Caffè de la Versiliana'ya müdahale eden Adalet Bakanı
Selam fikir çatıştıranlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ilay' Alıntı:
Selam dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Bu örnek biraz uç bir örnek @Ilay, o yüzden genelleme zor

Tolga

New member
Selam deneyenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Efe' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Bu örnek biraz uç bir örnek @Ilay, o yüzden genelleme zor
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Efe

Deniz

New member
Selam iyi insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Efe' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Bu örnek biraz uç bir örnek @Ilay, o yüzden genelleme zor
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Efe

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Tolga' Alıntı:
Selam deneyenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Son dakikada aklıma geldi, hemen
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tolga

Leila

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Deniz' Alıntı:
Selam iyi insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum