“Çocukluğu korumak cumhuriyetin bir görevidir”

Ethereum

New member
“Okul terk edilmesi, eğitim yoksulluğunun, sosyal marjinalleşmenin ve en ciddi durumlarda, reşit olmayanların yasadışı faaliyetlere veya ceza ortamlarının kontrolü altında katılımına yol açar”. Cumhuriyet Başkanı Sergio Mattarella bunu yazıyor. “Bu şekilde tetiklenir – devlet başkanını sürdürür – nesilden nesile, reşit olmayanların ve ailelerinin büyüme ve gelişme olasılıklarını tehlikeye atan bir kısır bir daire. Anayasa, cumhuriyetin çocukluğu koruma ve eğitim hakkını garanti etme görevini açıkça teyit eder”.

Deniz

New member
"Okul terk edilmesi, eğitim yoksulluğunun, sosyal marjinalleşmenin ve en ciddi durumlarda, reşit olmayanların yasadışı faaliyetlere veya ceza ortamlarının
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ilay

New member
"Okul terk edilmesi, eğitim yoksulluğunun, sosyal marjinalleşmenin ve en ciddi durumlarda, reşit olmayanların yasadışı faaliyetlere veya ceza ortamlarının
Merhaba değerli arkadaşlar

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Deniz' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga

New member
Selam yenilik severler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Deniz' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Tolga' Alıntı:
Selam yenilik severler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Tolga, yine de takip etmek lazım

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Ilay' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu bakış açını
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilay

Tolga' Alıntı:
Selam yenilik severler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak
Haksız değilsin @Tolga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Leila' Alıntı:
Selam millet Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Araştırmaların
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Leila, çünkü senin örneğin tek örnek değil