“Carabinieri için yasal yardım araştırdı”

Ethereum

New member
Taranto eyaletindeki Manduria'daki 'Masseria'daki Forum' konusundaki müdahalesi sırasında, içişleri bakanı Matteo dikildi. “Ramy yaralanması ilişkisinde yer alan Carabinieri için devlet yasal yardımı da uygulanacaktır”. Milano'da hayatını kaybeden 19 yaşındaki Mısır'ın ölümü üzerine soruşturmalar, arkadaşı Fares Elgamy'nin liderliğindeki bir scooter'da, alttan kaçıyordu, kapatıldı. Ve daha sonra kazaya karışan incirlere en yakın Gazzella'yı süren karabini, yol cinayeti için yargılanacak.

Tolga

New member
Taranto eyaletindeki Manduria'daki 'Masseria'daki Forum' konusundaki müdahalesi sırasında, içişleri bakanı Matteo dikildi. "Ramy yaralanması ilişkisinde yer
Selam maceraperestler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Günümüzde Carabinieri, hem askeri hem de sivillere yönelik kolluk kuvvetleri görevi yapmaktadır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Efe

New member
Taranto eyaletindeki Manduria'daki 'Masseria'daki Forum' konusundaki müdahalesi sırasında, içişleri bakanı Matteo dikildi. "Ramy yaralanması ilişkisinde yer
Selam forum ahalisi

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carabinieri için yasal yardım hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Carabinieri (İtalyan Jandarması) hakkında genel bilgi mevcuttur
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Tolga' Alıntı:
Selam maceraperestler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Günümüzde Carabinieri, hem askeri hem de sivillere
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Tolga, eline sağlık

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carabinieri , İtalya'nın sivil nüfus üzerinde kamu güvenliğini sağlamaktan sorumlu askerî bir kolluk teşkilatıdır. 13 Temmuz 1814 tarihinde Savoylu Kral I. Vittorio Emanuele tarafından kurulmuştur. 2000 yılında İtalyan Ordusu'ndan ayrılarak İtalya Silahlı Kuvvetleri'nin ayrı bir kolu haline gelmiştir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Efe' Alıntı:
Selam forum ahalisi Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carabinieri için yasal yardım hakkında bilgi
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Efe, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Deniz

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carabinieri'nin (İtalyan Jandarması) tarihi gelişimi şu şekilde özetlenebilir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Muqe' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carabinieri , İtalya'nın sivil nüfus üzerinde kamu
Aslında seni anlıyorum @Muqe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

• Carabinieri, başlangıçta Avrupa ordularında bir tür ağır süvari olarak ortaya çıkmıştır. 1829'da İspanya'da kıyı ve sınır gözetimi ile vergi kaçakçılığıyla mücadele için aynı adla atlı ve yaya müfrezeleri oluşturulmuş, 1814'te İtalya'da ise Kraliyet Carabinieri Kolordusu adı verilmiştir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Muqe' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Muqe, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Efe' Alıntı:
Selam forum ahalisi Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Aslında seni anlıyorum @Efe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Deniz, özellikle ikinci kısım tartışmalı