“Campania ve Milan'da bir sivil isme ihtiyacımız var”

Ethereum

New member
Antonio Tajani, bir sonraki bölgesel ve idari seçimler için sivil figürlere odaklanma fikrini yeniden başlatıyor. Forza Italia karargahında bir basın toplantısının kenarlarında konuşan başkan yardımcısı şunları söyledi: “Campania'da bir sivil aday seçmek gerektiğini düşünüyorum”. Tajani'ye göre, amaç parti alanlarını talep etmek değil, büyük ve kazanan bir teklif oluşturmaktır. “Toplamalıyız – açıkladı – ve parti adamları her zaman bu konuda başarılı olamıyor. Kazanmak, bir bayrak dikmeyin”. Mavi Lider'e göre, Lombard Capital'e de uygulanabilecek bir strateji: “Aynı şey Milano için de geçerli. Sivil isimde eğlence de orada fark yaratabilir”.

Leila

Global Mod
Global Mod
Antonio Tajani, bir sonraki bölgesel ve idari seçimler için sivil figürlere odaklanma fikrini yeniden başlatıyor. Forza Italia karargahında bir basın
Selam yol geçen hanı ahalisi

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Deniz, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tolga

New member
Antonio Tajani, bir sonraki bölgesel ve idari seçimler için sivil figürlere odaklanma fikrini yeniden başlatıyor. Forza Italia karargahında bir basın
Selam yazılım camiası

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Leila' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Sert olacak ama bu yorum
Bu bakış açını anlıyorum @Leila, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Deniz, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Efe' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Deniz, ama çoğunluk böyle düşünüyor
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilay

New member
Selam hemfikir olanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deniz' Alıntı:
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu