Herkese merhabaIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Selam heyecan arayanlarIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @EfeEfe' Alıntı:Herkese merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Selam yazılım camiasıIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @EfeEfe' Alıntı:Herkese merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Herkese merhabaIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Ben biraz temkinliyim @Tolga, ama söylediğin mantıklı geliyorTolga' Alıntı:Selam heyecan arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Selam kankalarIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilay, özellikle pratik tarafı çok farklıIlay' Alıntı:Herkese merhaba Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Ben biraz temkinliyim @Tolga, ama söylediğin mantıklı
Herkese iyi günlerIus italiae "bir numaralı acil durum değildir ve" geriye doğru "anlamına gelmez. Bu yüzden Masseria'daki forumdaki başkan yardımcısı Antonio Tajani. Zorluk
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Efe, fazlaca iddialı geldiEfe' Alıntı:Herkese merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ethereum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden