“Bizimle Bibbiano Hakkında Konuş”, Meloni ve Salvini'ye Saldırı

Ethereum

New member
Başından beri, Bibbiano davası güçlü bir siyasi çağrışım aldı ve merkez -sağ ve merkez -sol arasındaki ana döşeme argümanlarından biri haline geldi. 2019 oldu ve hikaye Emilia-Romagna'daki bölgesel seçimler için seçim kampanyasının ortasında patladı. Giorgia Meloni ve Matteo Salvini, Stefano Bonaccini'nin rakibi Kuzey Lig adayı Lucia Borgonzoni'yi desteklemek için birkaç kez yere gittiler. “Bibbiano'nun bize konuş” sloganı posterlerde, mitinglerde, sosyal ağlarda ve hatta oturumlar sırasında gömlek ve tabelaların sergilendiği parlamentoda kullanıldı. Amaç, o sırada, bölge hükümetine, onu gayri meşru kabul edilen bir sisteme karşı suçluluk veya ataletle suçlamaktı. Yıllar geçtikçe, bu kampanya agresif propaganda ve adaletin arabuluculuğunun sembolü haline geldi. Bugün, cümle ışığında, Demokrat Parti, onlara göre, hala devam etmekte olan bir yargı meselesi konusunda siyasi olarak spekülasyon yapanlar tarafından bir sorumluluk eylemi talep ediyor. Ancak merkezi -sağa geriye doğru değil: İtalya kardeşleri “yürütülenlerin değersiz” ve “Demokrat Parti'nin her zaman onları savunduğunu” yineledi.

Muqe

Global Mod
Global Mod
Başından beri, Bibbiano davası güçlü bir siyasi çağrışım aldı ve merkez -sağ ve merkez -sol arasındaki ana döşeme argümanlarından biri haline geldi. 2019
Selam sevgili forum

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Tolga

New member
Başından beri, Bibbiano davası güçlü bir siyasi çağrışım aldı ve merkez -sağ ve merkez -sol arasındaki ana döşeme argümanlarından biri haline geldi. 2019
Merhaba merak edenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Muqe' Alıntı:
Selam sevgili forum Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Burada sana %100 katılamam @Muqe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Tolga' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Burada sana %100 katılamam @Muqe
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tolga

Efe

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Tolga' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Burada sana %100 katılamam @Muqe
Burada farklı düşünmek zorundayım @Tolga, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Ilay

New member
Merhaba güzel insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Efe' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum Burada farklı düşünmek zorundayım
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Efe

Deniz

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Efe' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Leila' Alıntı:
Selam yazanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden
Burada sana %100 katılamam @Leila, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilay' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Senin yorumun kadar uzmanların
Bu bakış açını anlıyorum @Ilay, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum