“Birçoğu konuşuyor ama Gazze hakkında hiçbir şey söylemiyorlar”

Ethereum

New member
Vincenzo de Luca, Putin'e yakın kabul edilen Rus şef Valerij Gergiev'in “King'den bir yaz” ı Caserta Kraliyet Sarayı'na kadar müzikal incelemeye katılımını izleyen tartışmalardan bahsetti. “Yıllarca ateşten vazgeçmek için savaşan, herkesin sessizliğinde. Ve açık bir şekilde konuşmaya en az başlıklı olanlar, Gazze'deki çocukların soykırımına doğru bir kelime söylemeyen ve Campania'nın valisi, kültür, sanat ve ellerinde siyasi kararları olmayan dünyanın bir parçası olan diğer karakterler ve diğer karakterler hakkında endişeleniyormuş gibi bir şey” dedi.

Tolga

New member
Vincenzo de Luca, Putin'e yakın kabul edilen Rus şef Valerij Gergiev'in "King'den bir yaz" ı Caserta Kraliyet Sarayı'na kadar müzikal incelemeye katılımını
Selam teknoloji dostları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Deniz

New member
Vincenzo de Luca, Putin'e yakın kabul edilen Rus şef Valerij Gergiev'in "King'den bir yaz" ı Caserta Kraliyet Sarayı'na kadar müzikal incelemeye katılımını
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Tolga' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum Küçük ama etkili
Tam olarak aynı fikirde değilim @Tolga, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tolga' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum Küçük ama etkili
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tolga, özellikle pratik tarafı çok farklı

Efe

New member
@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Deniz' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Tam olarak aynı fikirde değilim @Tolga, çünkü ben tam
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Deniz, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Ilay

New member
Selam yeni başlayanlar

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Muqe' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tolga
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Muqe, o zaman daha ikna edici olurdu

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Tolga' Alıntı:
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Tolga, gerçekten kapsamlı açıklamışsın